maanantai 23. joulukuuta 2019

Pink monday: Lush Aqua Marina Tuore puhdistusaine

Pinkkiä maanantaita kaikille. 
Tänään esittelyssä Lushin ihana vaaleanpunainen käsintehty tuore puhdistusaine. Ollessani Lushin Arvoja ja aktivismia -tapahtumassa, hypistelin kaikkia ihania tuotteita joita Lushilla on. Silloin oli se perus: haluan jotain kivaa itselleni, mutta mitä? Päädyin sitten pitkän harkinnan jälkeen ostamaan tämän putsarin.


Rauhoittava puhdistusaine sisältää kalamiinia, aloe veraa ja merisuolaa. Tuote rauhoittaa ja pehmittää helposti ärtyvää ja aikuista ihoa. Kuulostaa siis juuri sellaiselle kuin oma ihoni.


Toisin kuin tuore naamiot, tätä ei tarvitse säilyttää jääkaapissa. Säilyvyysaika on n. 3 kk ja vaikka oman purkkini mukaan tämä oma putsarini on mennyt vanhaksi viime kuussa, ei tuote ole muuttanut muotoaan tai tuoksuaan ja olen sitä uskaltanut huoletta käyttää.


Massa on söpön vaaleanpunaista ja tuoksuu ehkä enimmäkseen savelta. Tuoksu on kuitenkin pehmeä eikä ärsytä nenää. Käyttö vaati alussa hieman totuttelua, sillä onnistuin saamaan tahnaa aikaiseksi vain sormien väliin :D Opittuani tekniikan, käyttö on ollut miellyttävää ja nopeaa.

Käytän tätä toisen vaiheen puhdistukseen, sillä yksinään tämä ei riittänyt meikkiä poistamaan. Ja aamupuhdistuksessa tämä olisi ihan huippu, sillä tämä jättää ihon mattapintaiseksi ja tasaiseksi. 
Ei ärsytä ihoa, mikä on iso plussa.

100g purkki tätä putsaria maksaa 17,95€ ja purkki on kyllä todella riittoisa. Voin kyllä suositella.

Oletko kokeillu tuoreputsareita?

-T

1 kommentti:

  1. En ole kokeillut, mutta voisi olla varteenotettava vaihtoehto palamuotoisille!

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)