maanantai 2. joulukuuta 2019

Kuulumisia

Moikka kaikille.

Nyt ei tulekaan Pink Monday postausta, vaan hieman kuulumisia hiljaisuuden jälkeen ja muistutus käynnissä olevasta joulukalenterista.

Elikkä. Hiljaista on taas ollut. pahoittelut siitä. Burn out vaivaa edelleen, eikä uutta työpaikkaa ole vieläkään saatu. Kaiken kruunuksi n. 1,5 kuukautta sitten sain diagnoosin että mulla on sappikiviä. Syy todella koviin vatsakipuihin siis selvisi. Olen joutunut olemaan töistä poissa kipujen takia ja jopa menemään keskellä yötä sairaalaan koska taju meinasi lähteä. Noh, tänään oli sitten lääkäri Jorvissa ja leikkausjonoon laitettiin. Mutta koska olen ei -kiireellinen, jonotusaika on sen n. puoli vuotta. 
Sen aikaa joudun siis odottelemaan ja kulkemaan joka paikkaan kipulääkkeet laukussa. Ilman en uskalla mihinkään lähteä. Sain sen karvaasti kokea kun mieheni kanssa yksi yhteinen vapaapäivä lähdimme tutustumaan uuteen Tripla -kauppakeskukseen ja unohdin ottaa lääkkeet mukaan. Jäi päivä kesken kun en pystynyt keskittymään mihinkään kivun takia.
Välillä kivut ovat niin voimakkaat että ne vievät kaiken voiman jonka takia myös nukun paljon. 

En vain ole jaksanut tehdä mitään.. Käyn töissä ja nukun. Tietokonekin rupeaa vetelemään viimeisiä, näyttö rupeaa hajoamaan, minkä takia ei myöskään ole tehnyt mieli kirjoittaa blogia. Ja uuteen ei ole varaa...
Mutta nyt mulla on tällä viikolla paljon vapaata, työpäiviä on vain 2 ja lisäksi kun on menossa tuo bloggaajien joulukalenteri, olen hetken taas täynnä intoa ja yritän jaksaa kirjoitella muitakin postauksia kuin sen oman luukkuni!!


Te jotka olette lukeneet blogiani pidempään, tiedätte mitä on luvassa omassa luukussani 19 ;) Enempää en kerro.

Tänä vuonna luukkuja on vain se 24, on ainakin selkeämpi. Kalenterissa ovat mukana seuraavat blogit:

12. Paletilla
13. Dioriina
19. Miss Aria :)
23. Kerroksia
24. Yhteinen luukku 

Toivottavasti teillä on kivaa lukea kalenterin luukkuja 💜 Lupaan taas yrittää tsempata tän blogin kanssa. 

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)