lauantai 21. joulukuuta 2019

IT meikki

Moikka.

Tässäpä tulisi meikki jossa käytin eilisiä IT Cosmeticsin tuotteita. Osa meikissä käytetyistä tuotteista olen saanut blogin kautta, ne on mainittu postauksen lopussa.


Kuten aina, saatte taas ensimmäisenä nauttia meikittömästä nassustani. Kuten huomaatte, kärsin itsekin lääkärin sanojen mukaan rosaceasta ja nassu onkin läikikäs ja ärtynyt yhdistettynä mustilla silmänalusilla. Iholla ei ole muuta kuin seerumi ja kosteusvoide. En käyttänyt pohjustusta.


Kuten huomaatte, CC -voide peitti hyvin punoitukset, mutta jätti ihon kuitenkin hieman kiiltelemään ja näin ollen vaatii puuterin kaverikseen. Meikki on levitetty tavallisella sienellä.


Ja tässä vielä puuteroituna.
Nenän vierustat olisi tarvinnut vielä enemmän peittoa, mutta tulos olisi silloin ollut liian pakkelinen.


Ja tällaisen meikin kehittelin lopuksi. Halusin näin joulun alla tehdä vähän jouluisemman meikin, johon käytin punaista ja kultaista väriä. Nyt oli kerrankin aikaa ottaa meikkikuvia kun vielä tätä kirjoittaessa vietän sairaslomaa. Postauksen ulostullessa olen jo palannut töihin. 




Meikissä käytin tätä NYX Professionalin Sugar Trip Squad -palettia ja siitä ylärivin sävyä kolmas oikealta, sekä alarivistä toista ja kolmatta oikealta. Hohteeksi sipaisin Essencen Light Up You Face -paletin keskimmäistä sävyä.


Muut käytetyt tuotteet:

Kubiss Natural Bronzing Powder (saatu blogin kautta)
RL de Young Mono Rouge sävyssä 03 Pink Grapefruit
NYX Professional Worth The Hype -mascara
En edes tiedä mikä ikivanha musta kajalkynä
Jane Iredale PlayOn Lip Crayon sävyssä Hot (saatu blogin kautta)
Kuvasta puuttuu Anastasia Beverly Hills kulmakynä

Mitä pidit meikistä ja IT Cosmeticsin peittokyvystä?

-T

4 kommenttia:

  1. Puuteria tuo CC-voide tosiaan tarvitsee, sillä kuten itsekin totesin (vrt. eliisen postauksen kommentti), se jää ihmeelliseksi vahamaisen tahmeaksi kerrokseksi ihon pinnalle - ja kiiltelee. Toinen ikävä vaikutus tällä on se, että se helposti sotkee esim. vaatteet, jos sattuu hipaisemaankin kasvoja. Peittokyky on ihan Ok, mutta kerrostaminen on mahdotonta, koska sillä saa vain aikaan teatterimaisen pakkelin. Minulle tämä oli tosiaan iso pettymys, koska se myös vaatii jatkuvasti puuteria päivän mittaan, ja jo muutaman tunnin kuluttua näyttää aika pahalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei todellakaan tarvii jatkossa rahojaan tuhlata tähän :(

      Poista
  2. Gorgeous palette and like your eye makeup :-D

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)