tiistai 10. joulukuuta 2019

Joukostamme poistuneet syyskuu -19

Osa tuotteista saatu blogin kautta. Saadut tuotteet on merkitty * -merkillä.



Tukka:

Goldwell Kerasilk Repower Volume Shampoo. *
Rakas aviomieheni käytti tämän tietämättäni lähes kokonaan, joten kovin vahvaa mielipidettä en tästä omaa. Olen pitänyt kyllä kaikista näistä Kerasilk tuotteista, ne tuoksuvat hyvältä ja tekevät hiuksista ihanat. Mutta omaan karheaan hiuslaatuuni nämä volyymituotteet eivät vain sovi.  Mutta muuten kyllä ihana shampoo!

Herbina Tuuheuttava Kuivashampoo. 
Se sellainen perushyvä kuivashampoo ja lisäksi edullinen. 


Nassu:

Nivea Purifying Wash Gel. 
Nivean tuoksuinen kuoriva puhdistusgeeli josta tykkään kovasti. Käytän tätä puhdistuksen toisessa vaiheessa. 

Mario Badescu Facial Spray. 
En ennen juurikaan pitänyt suihkutettavista tuotteista, mutta olen tämän vuoden aikana lämmennyt niille paljonkin. Aamuisin pyyhin kasvot vanulapulla jossa on kasvovettä tai misellivettä, mutta iltapesun jälkeen on ihana vain suihkia kasvovettä. Se vähentää myös ihon ärsytystä joka osaltaan tulee kasvojen jatkuvasta "nuohoamisesta". Mario Badescun kasvovesi sisältää siis aloea ja ruusuvettä ja se tuoksui ihanasti pehmeälle ruusulle. Sopii käytettäväksi myös meikin päälle. Voisin käyttää lisääkin.


Kroppa ja kädet:

Outspoken Party! by Fergie. *
Avonille tehty hajuvesi hurmasi tuoksullaan. Tuoksu oli mieto ja pehmeä, juuri sopiva arkipäiviin. Tuoksussa on marjaisuutta ja kukkaisuutta. En oikein uskalla tuoksuja tilata ilman että pääsen nuuhkimaan niitä, joten en ole Avonilta tilannut muita kuin Body Mistejä. Mutta tämän olen saanut blogin kautta ja oli kyllä oikein hyvä itselläni. Harmikseni tätä ei taida enää olla valikoimissa.

Rexona Maximum Protection Anti -Perspirant.
Raikas tuoksu joka piti kainalot kuivina ja usein myös hajuttomina. Olen ehkä vain liian herkkä omalle hienhajulle, että en kelpuuta oikein mitään dödöjä. Koska haluan olla täysin tuoksuton.

OPI Avoplex Cuticle Oil to go. *
Tuubi sisältää pensselin jolla on helppo päivän aikana sipaista öljyä kynsinauhoille. Tuoksuu ihanalta, niinkuin OPIn käsituotteet yleensäkin. Mutta koska kosmetiikkaa on minullakin niin paljon, jäi tämä vaille ansaitsemaansa huomiota ja haju muuttui pahaksi. Voisin ostaa tätä joskus uuden tuubin, ja jopa käyttää sitä.

Essence Hand Cream. *
Ihana ja hurmaava pikkuruinen tuubi sopi käsilaukkuun kuin nenä päähän. Tuoksui makealta ja kosteutti hyvin. Essencellä mielestäni on valikoimissa pieniä käsivoiteita tälläkin hetkellä, ja kuten moni tietää, merkki ei todellakaan ole hinnalla pilattu. Essence kuuluu nykyään lempimerkkeihini.


Meikit:

Essence Lash Princess -ripsiväri.
Tämä ripsiväri nauttii jo kulttimainetta loistavan lopputuloksensa ansiosta. Kaareva harja luo maksimaalista tuuheutta ja näyttävyyttä. Todella hyvä ja edullinen ripsiväri!


Näytteet:

Korres Wild Rose Eye Cream.
Tämän näytteen perusteella ostaisin kyllä tätä. Tuhti voide kosteutti hyvin ja pehmensi herkkää silmänympärysihoa. 


10 tuotetta, joista 9 täysikokoisia ja 1 näyte. Ei hassummin.

Huomenna sitten lokakuun loppuneet.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)