keskiviikko 11. joulukuuta 2019

Joukostamme poistuneet lokakuu -19

Osa tuotteista saatu blogin kautta. Tuotteet on merkitty * -merkillä.



Tukka:

Barnängen Cotton Fresh -kuivashampoo. 
Tarjoustalosta bongasin tämän superedullisen kuivashampoon, joten pakkohan se oli ostaa testiin. Ja johan oli tuote. Jos ikinä on tuntunut siltä että tukehtuu kuivashampoota laittaessa, niin tämän kanssa se tuplaantuu. Lisäksi tämä jätti TODELLA valkoiseksi tukan. Sai siis tosissaan möyhiä tukkaa että kehtasi edes ulos lähteä. Ei jatkoon.


Nassu:

Green People Foaming Face Wash.
Hehkun loppuunmyynnistä ostin tämän vaahtoputsarin sillä perusteella että tykkäsin merkin shampoosta. Ei ehkä ihan se paras perustelu ostolle, mutta koska muuta kokemusta merkin tuotteista ei ollut ja oli sellainen "haluan jotain kivaa itselleni" -hetki. Vaahto oli ihanan kuohkeaa ja pehmeää, sen kaksi sekuntia mitä sitä kesti kun sen laittoi kasvoille. Tuote ikäänkuin hävisi. Ei jatkoon.

Schaebens Hyaluron Boost Konzentrat. 
Saksasta ostin näitä pieniä kapseleita ( ? ) ja nämä hyaluronihappokapselit olivat mukavan tuntuisia. Kosteuttivat ja tasoittivat ihoa. Sopi tosi hyvin meikin alle. Seuraavan kerran kun Saksaan menen, täytyy tuoda näitä lisää. 

Schaebens Reife Haut Anti -age Konzentrat. 
Koska ikää on jo, piti sitä ottaa myös anti -age kapseleita. Nämä olivat melko öljyisiä, joten nämä olivat sitten iltakäytössä. Ihanaa lisäkosteutusta kuivalle iholle. Lisää kiitos!

Evolve Gentle Cleansing Melt. 
Ah, tämä oli todellista rakkautta!! Niin ihana tuoksu ja koostumus oli kuin sulaa hyytelöä. Eikä ärsyttänyt yhtään ihoa!! Tätä pitää ostaa iso purkki kun saan jemmoja pienemmäksi. Aivan ihana ykkösvaiheen putsaukseen.

Oriflame Pure Nature Nourishing Lip Balm. 
Tämä oli sarjassamme vanha kuin taivas, mutta ei ollut mennyt yhtään miksikään. Tuoksu, väri ja koostumus olivat ihan normaalit, joten uskalsin sen käyttää. Koska voide on purkkimuodossa, ei tämä ollut käsilaukussa mukana kulkeva, vaan pidin tätä kylppärissä jossa pitää olla aina yksi huulirasva. Tykkäsin tästä paljon, mutta tätäkään ei enää saa..

Clarins Multi -Active Jour & Nuit. *
Olin säästelly näitä pitkään jemmoissa ja sitten päätin käyttää nämä pois kun sain muut voiteet loppumaan. Ja ai että tykkäsin näistä. Ensinnäkin pienet tuubit ovat supersöpöt ja sisältö on silkkaa timanttia. Näitä voisin käyttää enemmänkin.

Dermalogica Age Smart Multivitamin Power Recovery Masque.
En oikein tiedä mistä tämä on mulle ilmestynyt, ehkä joskus ystävän yllätyspussukasta. Tämä haisi sen verran pahalle, että en uskaltanut käyttää tätä. En tiedä oliko tuoksu sellainen normaali vai oliko tämä mennyt pilalle, mutta pois joutaa kuitenkin.


Kroppa:

Lush Pink Peppermint Fair Trade Foot Lotion. 
Kirjoitin tästä viime vuoden toukokuussa, joten tuote on ollut todella riittoisaa. Ja tämähän on ollut jatkuvassa käytössä. Tykkäsin loppuun asti. Teki jaloista pehmeät ja "rennot". Suosittelen!

Victoria´s Secret Pure Seduction Fragrance Mist. 
Tämä tuoksu hipoi täydellisyyttä, mitä tulee Misteihin. Ostin joskus laivalta setin jossa oli tämä Mist, suihkugeeli ja vartalovoide. Tämä oli sellainen mukana kulkeva tuoksu, jota pystyi suihkimaan vaikka kainaloihin jos tarvitsi raikastusta.

Kylie Minoque Couture Eau de Toilette. *
Myös tämä tuoksu oli miellyttävä yllätys. Kun tämän korkkasin käyttöön, sanoivat työkaverit että tämä tuoksuu juuri minulle. Tuoksu oli omaan nenääni hieman puuterinen, mutta ehkä se johtuu siitä että olen tottunut kirpeisiin tai makeisiin karkkituoksuihin. Enkä edes osaa kuvailla hajuvesiä, siksi niitä ei esiinny blogissani. Sokoksen sivuilla tätä kuvataan sanoilla : moderni ja elegantti, kupliva kukkaismyskinen tuoksu naiselle. Ja ei, tämä ei ole enää heidän valikoimissaan...


Meikit:

Diorskin Nude BB Creme.
Tämä BB -voide hipoi täydellisyyttä. Ihosta tuli kertakaikkiaan tasainen, sileä, hehkuva, lähes virheetön. Tämän otin käyttöön tavoitemeikkeihin, koska jouduin siinä olleen Neutrogenan CC -voiteen poistamaan iho -ongelmien takia. Jos vain rahaa riittäisi, käyttäisin pelkästään tätä! Love it!

Kubiss London Face Powder. *
Kubissin tuotteista olen tykännyt paljon. Tämä puuteri oli myös tavoitteissa mukana, ja olikin kiva että sain kaksi tuotetta samaan aikaan loppumaan. Puuteri teki sen mitä puuterilta haluan; ihosta mattapintaisen mutta ei kuivan. Voisin käyttää lisääkin ja varmasti tulenkin käyttämään.


Näytteet:

Vichy Idéalia Smoothing and illuminating cream. 
Jostain syystä tämä voide kirveli iholla. En muista onko aijemmin tehnyt niin, vai oliko ihoni vain erityisen ärtynyt tuolloin.

Lumene Valo Nordic -C Oil -Coctail. 
Tykkäsin. Paljon.

Lumene Sisu Moisture Remedy Day & Night Cream. 
Yllätyin siitä miten hyvin tämä sopi iholleni. Yleensä Lumenen voiteet aiheuttavat valtavaa kirvelyä. Mutta kiva tietää että on joku jota voin heiltä käyttää!

Bernard Cassiere Hemp Bamboo Hydrating Care Mask. 
Tätä olenkin käyttänyt ennenkin. Hyvä kosteuttava naamio jota voi käyttää myös yövoiteena.

by CCS Foot Wipes. 
Kätevät antiperspiranttiset liinat raikastamaan jalkoja. Testasin nämä työpäivien välillä, kun vaihdoin hotellilta hoitolalle. Ja toimi. Kesällä nää olis ihanat.


19 tuotetta, joista 10 oli täysikokoisia, 5 näytettä ja 4 matkakokoista. 

Tässä vaiheessa olin käyttänyt kaikki isot voidepurkkini, joten siirryin taas tuhoamaan voidenäytteitä oikein urakalla. Ja niitähän riittää... ja sitten sain eräästä koulutuksesta kasvovoiteen jonka korkkasin iltakäyttöön. Haluan vain päästä noista näytteistä eroon. Seuraavissa loppuneissa onkin lähinnä vain näytteitä ja ihan vain pari normaalia tuotetta. 

-T

2 kommenttia:

Mielipiteitä? :)