perjantai 20. joulukuuta 2019

You are beautiful. You are IT.

Moikka. 
Tänään esittelen teille pari IT Cosmeticsin tuotetta jotka joku aika sitten ostin Kicksistä. Eli CC -voiteen ja Bye bye pores -puuterin. CC -voide oli sellainen heräteostos, mutta puuterin tarvitsin koska edellinen veteli jo viimeisiään. IT Cosmeticsista olin jonkun verran lukenut muista blogeista ja merkki vaikutti mielenkiintoiselta.
Kicksin myyjä kertoi henkilön merkin takana kärsivän rosaceasta joka oli alkusysäys tälle merkille jota työstetään yhdessä plastiikkakirurgien ja dermatologien kanssa. Tuotteiden on luvattu myös hoitavan ihoa.


CC -voiteessa tykkään siitä että tuubissa on pumppu joka takaa hygieenisyyden. Lisäksi tuubimalli on turvallinen vaikka mukaan otettavaksi kun ei tarvitse pelätä sen hajoamista, toisin kuin esim. lasipullojen kanssa. Sävy Fair Light on itselleni juuri sopiva. Koostumus on kuin mikä tahansa normaali meikkivoide ja peittävyys on erinomainen. 
Hintaa tällä on Kicksissä n. 39€.Vaikka tässä oikeastaan on kaikki kohdallaan, ei tämä kuitenkaan sellaista wau -efektiä tuonut ja tämä on jäänyt käyttämättä pyörimään laatikoihin. 
Tämän anti -age version pitäisi olla kosteuttava, mutta omalla ihollani tämä tuntuu vähän liian kuivalta...


Puuteri taasen... sanoin Kicksissä että etsin sellaista puuteria joka tuo mattapinnan mutta ilman että kuivattaa ihoa. Hänen opastuksellaan ostin tämän Bye bye pores -puuterin. Noh, ensinnäkin, tämä yhdessä tuon CC -voiteen kanssa saa mun ihon karisemaan irti, niin paljon tämä kombo kuivattaa.
Toisen meikkivoiteen kanssa puuteri toimii ihan ok.
Huokosia tämä ei kyllä "poista" mitenkään päin. Vaikka kuinka sutisin puuteria ja tasoittelisin sormilla ym niin huokoset jäävät näkyville. Eli hieman harhaanjohtava nimi.
Lisäksi puuteri kuluu todella nopeasti, melkein voisin sanoa että parin viikon käytön jälkeen oli jo pannu näkyvillä. Tämä onkin melko pöllyävää.
Puuteri sisältää mm. silkkiä, hydrolysoitua kollageenia ja antioksidantteja. Hintaa tällä on Kicksissä n. 32€.

Olin todella innoissani ostettuani nämä ja samalla vähän kauhuissani, sillä 70€ kahdesta meikkituotteesta on itselleni todella paljon. Ja nyt kaduttaa vielä enemmän että tuhlasin noin suuren summan tuotteisiin jotka eivät itselleni sovi... Puuteri on nyt kyllä aktiivikäytössä ja siitä varmasti pääsen nopeasti eroon. CC -voide tulee ehkä käytettyä jossain vaiheessa... 

Huomenna esittelen nämä vielä käytännössä ja meikin kanssa. Onko teillä kokemusta IT Cosmeticsin tuotteista?

-T

5 kommenttia:

 1. Tuo CC-voide oli kyllä pieni pettymys. Se jää jotenkin lillumaan ihon pinnalle tahmeahkona vahamaisena kerroksena. Samaten se silmänaluspeitevoide, joka vielä pakeni juonteisiin. Saman merkin poskipunasta tykkäsin, samaten ripsiväristä.

  Blogistani voi lukea lisää: https://dzinninajatuksia.blogspot.com/search?q=It+Cosmetics

  VastaaPoista
 2. Itse kaipaan hyvin punoitukset peittävää meikkivoidetta, joka pysyisi hyvin. Kerrostaa en vaan osaa, en tiedä mikä siinä mättää :D. Iho on rasvoittuva, mutta joistain paikoista pintakuiva, enkä ole saanut joitain hehkutettuja hyvin peittäviä meikkivoiteita toimimaan pintakuivuuden takia. Kicksin myyjä suositteli IT:tä ja pyysin testiin. Sain levitettyä helposti ja peittävyys oli hyvä, mutta muutaman tunnin päästä koko naama oli ihan jotenkin vahamainen, en tiedä, olisiko innokas välipuuterointi pelastanut tilannetta. Sitä en tule kuitenkaan käytännössä jatkuvasti tekemään, joten ei mennyt jatkoon tämä tuote. Oletko löytänyt jonkun hyvin peittävän meikkipohjan, joka ei kuivata liikaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omalla iholla esim. Catricen HD liquid coverage foundation on toiminut tosi hyvin :)

   Poista
 3. Mulle paras ei-kuivattava puuteri on olle Make Up Storen Loose Powder. Mullahan on järkyn pintakuiva iho, joten toi on ollu jo vuosia ja vuosia käytössä. Suosittelen! Se on tietty irtopuuteri, mut mun kokemuksen mukaan irtopuuterit kuivattaa vähemmän kuin kivipuuterit. Muistaakseni maksaa kolmenkympin pintaan, mut onhan se myös aika iso purkki.
  Toinen mikä ei tee hirmuista kuivatusefektiä on BECCAn Hydra Mist powder. Se on tosi hämmentävä tuote, kun tuntuu märältä mut onkin puuteria :D Mut voipi olla vähän hankalammin saatavissa sitten.

  VastaaPoista

Mielipiteitä? :)