sunnuntai 22. joulukuuta 2019

Joukostamme poistuneet marraskuu -19

Organic Shopin käsivoide saatu blogin kautta.

Naputellaanpas vielä marraskuun muutamat hassut loppuneet tähän niin ollaan taas aikataulussa.


Kuten edellisessä loppuneet -postauksessa mainitsin, ei marraskuussa loppunut paljoa mitään. Ja että olen nyt ruvennut järjestelmällisesti käyttämään näytepusseja joita on kertynyt jemmoihin todella paljon.


Nassu:

Nivea Glow Eye Make -up Remover.
Tykkäsin tosi paljon. Kiilasi kärkisijoille suosikkini Lumenen kanssa. Poistaa meikin tehokkaasti mutta ärsyttämättä. Ja pinkki väri on tietysti plussaa. Uusi on jo käytössä. Edullinen hinta.

Nivea Cellular Anti -age Day Cream.
Tämäkin minipurkki on lojunut kaapissa todella kauan. Tykkäsin kovasti, kosteutti hyvin eikä ärsyttänyt iholla. Tätä näyttäisi vielä olevan saatavillakin. Kiva juttu.


Kroppa:

Organic Shop Brilliant Hand & Nail Cream -balm
Tykkäsin tästä käsivoiteesta. Kaunis tuubi, miellyttävä tuoksu ja kosteutti kivasti. Käytin tätä yökäsivoiteena. Voisin ostaa näitä enemmänkin.

Libresse Daily Intimate Wash Gel.
Trendin mukana tuli näyte intiimipesuainetta ja se oli kiva yllätys. Äärimmäisen mieto tuoksu ja hellävarainen käytössä. Tykkäsin ja voisin ostaa täysikokoisen putelin tätä.


Ja näytteistä en lähde sen enempää puhumaan. Mikään näistä ei ollut huono, mutta ykköseksi nousi Mossa Vitamin Cocktail ja yllättäjäksi Lumene Sisu,


12 tuotetta joista 2 oli täysikokoista. Vähän loppui, mutta olen iloinen että noita näytteitä loppui noin monta. Niitä on niin paljon että pärjään niillä useamman kuukauden... 

Mukavaa sunnuntaita kaikille! Huomenna alkaa uusi viikko.

-T

1 kommentti:

  1. Pitäisikin muistaa kokeilla enemmän Niveaa. Cellularin silmänympärysvoidekin oli muistaakseni hyvä.

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)