maanantai 19. heinäkuuta 2021

Pink monday; nomakenolife heinäkuun boxi

 Moikka ja ihanaa alkavaa viikkoa!

Tänään mulla alkoi virallisesti kesäloma ja aion nauttia siitä ihan täysillä.


Heinäkuun boxissa tuli paljon kesään liittyvää kosmetiikkaa, meikkejä ja kosteutusta auringonoton jälkeen plus vähän muutakin.


Dodo Body Sheet. (Korea)
Tänä kesänä varmasti käytännöllinen tuote, nimittäin auringon polttamalle iholle tarkoitettu kangasnaamio. Voi siis käyttää mihin vain mistä on palanut. Itse uskoisin selviäväni tänä vuonna ilman palamista, sillä otin parisen viikkoa sitten uuden tatuoinnin olkapäähän, joka pitää suojata auringolta. Mutta mieheni on tätä kirjoittaessani nauttimassa auringosta stadikalla, joten ehkä hänelle tulee tarpeeseen.


Vavi Mello First Collection Lip Tint. (Korea)
Näistä oli kolme sävyä joista itse sain sävyn Yaksa, joka yllätys yllätys on todella tumma viinipunainen. Eli ei siis tule käyttöön...


Buzz Color Eyeshadow Palette. (Japani)
Luomivärejä!! Ensin tuli innostus ja sitten muistin että se pigmentti on aina ollut ongelma näissä.. Mutta kun swatchasin tämän niin ei tämä nyt niin huono ollutkaan. Ihanat kesäiset sävyt.


Buzz 2 in 1 Control Stick. (Japani)
Tämä oli hieman hämmentävä tuote. Kaksipäinen puikko, jonka toisella puolella on voidemainen puikko ja toisella nestemäinen applikaattorilla varustettu osuus. Tässä tuon puikon pitäisi siis olla peiteainetta ja nestemäisen highlighter, mutta tuo puikko on hieman kimmeltävä.


Malibu Beauty Mascara. (Japani)
Ei vielä ole käytössä, mutta sen verran kurkkasin että tässä ripsarissa on sellainen perus harja. 


Innisfree Sheet Mask - Water Type. (Korea)
Ja kangasnaamio sinne vain muiden joukkoon... 


Retro Animal Eye Mask. (Japani)
Vähän tämmöinen pilipali tuote kosmetiikkaboxissa, mutta toisaalta näitä maskeja tulee kyllä käytettyä. Välillä joudun pakenemaan miehen kuorsausta sohvalle ja siellä on sen verran valoisaa että nukun maskin kanssa. Joten tarpeeseen tulee.


Spiral Hair Elastic & Case. (Japani)
Mun hiukset ei oikein ole tykännyt näistä puhelinjohtoponnareista. Saan ne aina solmuun ja ne tarttuvat hiuksiin kiinni ja löystyvät heti ensimmäisen käytön jälkeen niin että eivät enää ole tarpeeksi tukevia. Mutta kyllähän tämä nyt tulee testattua. Pidäin kuitenkin hiuksia aina kiinni.Swatchit siitä puikosta ja lip tintistä. Katsokaa nyt miten tumma tuo sävy on. En ikimaailmassa saa tuota nätisti huulille. 


Ja luomivärit. Pigmentti ei paljoa silmiä hivele, mutta sentään tässä näkyy vähän sävyt eikä pelkkää glitteriä... Ja onneksi kesäisin tykkään käyttää hieman vaaleampia sävyjä.

Sellainen boxi tällä kertaa. Pitäisi joku päivä tehdä joku meikki pelkästään näillä boxin meikeillä ja kokeilla noita tummia huulipuniakin.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)