maanantai 12. heinäkuuta 2021

Pink monday; Nomakenolife kesäkuun boxi

 Moikka kaikki ja mukavaa uutta viikkoa! Viimeinen viikko ennen lomaa, ah, en jaksa odottaa.


Ui juma, meikkejä! Niitä on aina kiva saada :)


Rilakkuma x Senka Perfect Whip Face Wash. (Japani)
Tästä jotenkin innostuin todella paljon, koska onhan aasialaiset puhdistusmenetelmät paljon "parempia" (jos nyt näin voi sanoa) kuin mihin itse on tottunut. Tätä en ole vielä korkannut kun yritän käyttää ensin tällä hetkellä käytössä olevan geelin pois. Mutta katsokaa nyt miten söpö tuubi 💙


Dr. Dermal Daytime Sheet Mask. (Korea)
Ja taas yksi kangasnaamio... pitäisi taas yrittää käyttää näitä. Nyt kesällä en ole niin jaksanut naamioida itseäni. 


Dr. Dermal Nighttime Sheet Mask. (Korea)
Ja vielä toinen saman sarjan naamio, mutta iltakäyttöön. Jep jep...


Dodo Volume Fantasy Mascara. (Korea)
Tämä ripsari on tällä hetkellä käytössä. Alussa luulin että tämä on jo valmiiksi kuivaa, mutta jotenkin se sitten käytössä on notkistunut. Uusia ripsareita on aina kiva kokeilla.


Spinns Why Not 2 -Color Blush. (Japani)
Tämä poskipunaduo oli saanut vähän osumaa matkan aikana ja tuosta persikkaisestä sävystä oli lohjennut pieni pala. Sävyvaihtoehtoja näissä oli 3, rose jonka itse sain, coral pink ja orange.
Tämä on lähinnä matkoja ajatellen, mutta onhan tuo duo todella pieni jo melko pienellekin poskipunasiveltimelle... Mutta voihan näitä käyttää myös luomiväreinä.


Spinns 3 -Color Eyeshadow. (Japani)
Tässä luomiväritriossa oli sama ongelma kuin siinä paletissa jonka olen aiemmin boxista saanut. Nimittäin se pigmentti. Huoh. Sävyt olisivat kivan hempeät, mutta luomille jää lähinnä glitteriä. Tai no itseasiassa tuo pinkki/lila on ihan ok.


Spinns Liquid Eyeliner. (Japani)
Nestemäinen rajaustussi ruskean sävyisenä. Tätäkin on tullut testailtua ja hyväksi todettu. Ruskealla sävyllä saa enemmän pehmeyttä silmämeikkiin kuin mustalla. 


Kirei Factory Lipstick Duo. (Japani)
Tämä duo on tehty toimimaan yhdessä. Siis sävyjen puolesta. En ole vielä kokeillut laittaa molempia yhtäaikaa, mutta olen kuitenkin kokeillut molempia. Mukavan kermaisia koostumuksia. Vielä kun tämä maskiralli loppuisi niin olisi jotain järkeä käyttääkin huulipunia.



Swatchina ensin poskipuna, sitten luomivärit (ja kuten huomaatte, se pigmentti), rajauskynä ja huulipunat. Tässä kuvassa nuo huulipunat näyttää vähintäänkin omituisilta, mutta huulilla ne toimii ihan kivasti. Voisin yrittää joskus kuvata jonkun meikin jossa käytän näistä boxeista tulleita tuotteita.

Mutta siinäpä oli tämän maanantain pinkki boxi. Nyt näissä Pink mondayssa on ollut lähinnä näitä boxeja kun olen niin jäljessä näissä postauksissa, anteeksi siitä. Tulossa on muutakin kuin vain boxeja ja loppuneita. Lupaan sen.

-T


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)