tiistai 13. heinäkuuta 2021

Joukostamme poistuneet toukokuu -21

 Moikka!

Nyt hypätään hetkeksi kevääseen/alkukesään ja käydään läpi toukokuun loppuneet. Niitä ei kovin montaa ole, mutta kesäkuun loppuneet sitten onkin määrällisesti varmaan tuplat.


Kaikki loppuneet olivat kuitenkin täysikokoisia, joten siitä tulee plussaa. Lisäksi hiustuotteita loppui eniten.


Tukka:

LV Shampoo.
Hajusteeton ja hellävarainen shampoo herkälle iholle kuulosti juuri siltä mitä oma päänahkani tarvistee. Mutta itse koin tämän todella kuivattavaksi. Siis päänahka kuivui. Ja sitten alkoi taas se kutina heti pesun jälkeen. Hiukset tämä pesi natisevan puhtaaksi. Tuoksuttomuus ei häirinnyt vaikka tuoksuja rakastankin, mutta muuten tämä ei ollut minua varten.

Redken All Soft Conditioner.
Tästä en kauaa kerennyt nauttia, sillä mieheni käytti tämän omaan partaansa. Jouduinkin jälleen avautumaan hänelle siitä että hän käyttää aina mun kalliit kampaamohoitoaineet. Huoh. Tämä hoitoaine oli tosi paksua ja hankala saada tuubista ulos. Tuoksu oli makea. Siihen nähden miten paksua tuote oli, ei tämän selvitystehot olleet kauhean hyvät. Ostin tämän yhdessä saman sarjan shampoon kanssa suositusten perusteella, mutta ehkä mulla oli jälleen kerran liian suuret odotukset. Ihan ok, mutta ei  mikään wau.

Eleven Australia Keep My Colour Blonde Shampoo.
Tästä hopeashampoosta pidin paljon. Tuoksui ihan banaanivaahtokarkeilta ja todellakin poisti keltaisuutta hiuksista. Mutta koska haluan testailla paljon eri tuotteita, en vielä ole ostanut uutta pulloa tilalle.

No Nothing Very Sensitive & Super Strong Hairspray.
Tähän nyt pienet fanfaarit. En meinaan käytä hiuslakkaa kun ehkä kolme kertaa vuodessa ja nyt vihdoinkin sain yhden loppumaan. Tämä oli ehkä käytössä viitisen vuotta tai jotain... Ihan kivasti piti leijuvat hiukset aloillaan ja samoin otsatukan. Viime aikoina käytin tätä otsahiuksiin, nyt kun sellaiset taas ovat.


Nassu:

Bioline Vita+ Cream Supernourishing.
Ammattituubi ravitsevaa kasvovoidetta meni iltakäytössä. Aamuisin tämä olisi ollut liian tuhtia omalle iholleni, mutta yötä vasten juuri passeli. Kosteuttaa ja ravitsee ja koska tämä on hieman tehokkaampaa kuin kuluttajille myytävä versio, jätti tämä ihon myös hieman kiiltäväksi ja tahmeaksi. Hoidoissa tätä käyttäessäni painelinkin lopuksi ylimääräisen kiillon kasvopaperiin ettei asiakkaan tarvinnut poistua hoidosta kiiltomatona. Vita -linja oli yksi suosituimmista linjoista mitä näistä Biolinen perustuotteista mulla oli myynnissä.

Costopia Love Heart Eye Mask.
Nomakenolife boxista tuli nämä silmänaluslaput ja ne olikin oikein söpöt. Itse laput olivat sellaiset punaiset ja glitteriset. Tuote ei millään tavalla ärsyttänyt herkkää silmänympärysihoani niinkuin jotkut tekevät ja jälkeenpäin silmänaluset olivat virkeämmän näköiset. Pitäisi ottaa näitä lappuja ihan viikottaiseen käyttöön.

Avon Anew Ultimate Multi -Performance Silkened Oil -in -Gel.
Minnin joulukalenterista tullut öljyseerumi oli enemmänkin geeliä. Koostumus oli kullanväristä ja siinä oli mukana kultahippusia jotka eivät kuitenkaan iholla näkyneet. Kosteutti hyvin. Käytin tätä aamuisin yhdessä toisen seerumin kanssa. Pumppupullosta tuli tuotetta juuri sopivasti yhdellä pumppauksella.


7 tuotetta jotka kaikki olivat täysikokoisia. Ja ihanaa että hiustuotteitakin loppui useampi. Niitä tuntuu että ei lopu juuri koskaan.. tai ehkä vain kuvittelen. Ensi kuussa mukana on pari meikkituotetta ja lisää hiusjuttuja!

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)