lauantai 10. heinäkuuta 2021

Ziaja Sun Antioxidant Face Cream

 Heippa kaikille ja ihanaa viikonloppua!

Mahtavat säät on kyllä hellinyt tänä kesänä, välillä vähän liikaakin. Mutta en valita. Rakastan aurinkoa. Olettehan muistanut käyttää suojakerrointa? Itse käytän aina kesäisin vähintään kerrointa 30, mutta yleensä pyrin käyttämään kerrointa 50.

Nyt haluankin esitellä oman "tämän kesän" aurinkosuojani kasvoille:

Ziaja Sun Antioxidant Face Cream SPF 50+.


Ziajahan on puolalainen perheyritys ja merkillä on todella edullista mutta kuitenkin laadukasta kosmetiikkaa. Siksi uskalsin tarttua tähän puteliin kun totesin tarvitsevani aurinkosuojaa. 
Kertoimiahan tässä on 50+ mikä on todella hyvä näillä helteillä ja tällä iällä. Ei pääse pigmenttimuutokset lisääntymään. Itselläni ei onneksi niitä ole, mutta jos olisi niin...
Pigmenttimuutokset voivat ilmaantua myöhemminkin. Siksi aurinkosuojan käyttäminen pitäisi aloittaa jo nuorena...


Koostumukselta voide on semi tahmeaa, mutta kuivahtaa nopeasti. Tästä ei siis jää tahmeaa tunnetta kasvoille. Loistava myös meikin alla, käy melkeinpä pohjustajasta. Meikkivoide liukuu tämän päälle hyvin. 
En kuitenkaan ehkä ihan kaikkein rasvaisimmalle iholle tätä käyttäisi. Mutta sekaiholle oikein toimiva.
Voide sisältää myös C -ja E -vitamiinia, sekä pro -vitamiini B5:tä.


Kuten kuvasta näkyy, voide imeytyy hyvin ja ei tahmaiseksi.

Aurinkosuoja sisältää sekä UVA että UVB suojan ja se on myös vegaaninen. 

Sokoksella tuote maksaa n. 7,90€, eli todella edullisesta tuotteesta on kyse. 

Itse kun olen tällainen ei paljoa tienaava ihminen, niin olen alkanut arvostamaan enemmän edullista kosmetiikkaa koska ei ole varaa ostaa kallista. Eikä mun oikeastaan edes tee mieli ostaa selektiivistä kosmetiikkaa... ne ei herätä mussa sellasta ooh haluan tuon -tunteita tai muutakaan. Mikä on hyvä koska en kuitenkaan pystyisi ostamaan sellaista :D

Mutta tässäpä kaikki tällä kertaa. Lämmintä kesän jatkoa kaikille. Itse olen vielä ensi viikon töissä ja sitten alkaisi 3 viikon loma. Olen niin sen tarpeessa.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)