sunnuntai 11. heinäkuuta 2021

Pari hutia ja pari onnistunutta

 Heippa kaikille!

Tässä kevään ja kesän aikana on tullut osteltua erilaisia kulmatuotteita. Osa täysiä huteja ja pari sellaista hyvääkin. Esittelen ne tässä pikaisesti.


Ylhäältä alas:
Catrice Cosmetics Brow Comb Pro Micro Pen sävyssä 030 Medium Brown.
Tämä on sellainen kolme"piikkinen" tussi, jolla saa nopeasti sudittua "karvoja" kulmiin. Mutta sävy oli aivan liian punainen. Eli huti. 

Essence Tiny Tip Precise Brow Pen sävyssä 02 Medium Brown.
Tämä puolestaan on sellainen todella ohut kärkinen tussi, jolla myös pitäisi saada luotua yksittäisiä karvoja kulmiin. Mutta itselläni ainakin kävi niin että pääsin noin puoleen väliin ensimmäistä kulmaa ja sitten väri loppui. Edes ravistelu ei auttanut vaan tussia piti pitää alassuin että sai taas väriä tulemaan. Näin ollen tätä oli todella hankala käyttää. Sävy oli ihan ok, ehkä omiin kulmiini hieman liian vaaleaa. Joten siis huti.

Essence Microprecise Eyebrow Pencil sävyssä 02 Light Brown.
Kierremekanismilla varustettu ohut kynä josta tykkäsin tosi paljon. Sävy oli aika vaalea, mutta koska koostumus on pehmeän vahamainen niin se näkyy kulmistani paremmin kun tuo Essencen tussimainen kynä. Mutta, tämä kestää käytössä n. 2 viikkoa. Eli olen tämän käyttänyt jo aikoja sitten, mutta hamstrannut sitä jemmoissa tätä postausta varten. Eli siis tavallaan huti, mutta tykkäsin kuitenkin. Koska hinta on niin edullinen, voisin ostaa tätä uudestaankin.

W7 kulmakynä.
Sellainen ihan perinteinen teroitettava kynä. Ja koska kynä on ollut käytössä jo jonkun aikaa, olen saanut kulutettua tekstit kynästä pois. Eli ei mitään tietoa sävystä tai kynän nimestä. Mutta tästä olen tykännyt myös. Sopivan sävyinen itselleni. Koostumus on melko pehmeä, joten tätä saa olla teroittamassa jo melkein ensimmäisen kulman jälkeen.


Tässä vielä swatchit samassa järjestyksessä. Huomanette että tuo Catrice on joukon punaisin, eikä näin ollen sovi itselleni ollenkaan.

Olen kyllä todella surkea kulmien laittaja, en saa niistä koskaa läheskään symmetrisiä koska toinen kulmani on tuuheampi kuin toinen. Joten kovin ammattimaisesti en näistä nyt puhu, vaan ihan vain omalla amatöörin kokemuksella.

Onko viimeaikoina tullut vastaan kosmetiikkahuteja?

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)