keskiviikko 22. syyskuuta 2021

Joukostamme poistuneet kesäkuu -21

 Moikka pitkästä aikaa.

Saamattomuus senkun jatkuu, mutta nyt olen allergiatestien takia sairaslomalla ja päätin ottaa itseäni taas niskasta kiinni ja kirjoittaa tänne blogin puolelle. Tykitetään nyt putkeen kolmen kuukauden loppuneet että päästään taas aikatauluun kiinni. Kesäkuun loppuneissa ei niin paljoa ollut, mutta heinä- ja elokuussa loppuikin sitten paljon tuotteita. Ihana saada tyhjät purkit pois pyörimästä.Kroppa:

Gehwol Fusskraft Leg Vitality.
Tämä oli kosmetologin hommissa käytössä ja sen ollessa tauolla käytin sen itse loppuun. Sääriin asti levitettynä rentoutti raskaita jalkoja. Siihen hommaan tämä olikin ihanteellinen, mutta karheisiin kantapäihin kaipasin jotain tehokkaammin kosteuttavaa. Töissä käytin tätä säärien hierontaan.

Dodo Body Sheet Pack.
Selälle tarkoitettu hoito auringonoton jälkeen. Itselle ei ollut tarvetta, koska otin kesällä tatuoinnin ja piti hieman vältellä aurinkoa, mutta mieheni grillasi itseään stadikalla lähes joka päivä lomansa aikana joten hän oli sitten koekaniinina. Mutta koska miehiltä harvemmin saa mitään kattavaa analyysiä, todettakoot tähän että tämä viilensi ja rauhoitti punoittavaa ihoa.


Tukka:

Osis+ Glamination Smooth Polish Elixir.
Tän oon saanu joskus aikoinaan bloggaajien vaihtokasasta. Oon jotenkin tosi huono käyttämään hiuksiin jätettäviä tuotteita, ellei ne ole suihkutettavia. Siksi tämäkin piti ottaa tehokäyttöön. Tuote ei varsinaisesti hoida hiuksia, mutta tuo niihin kiiltoa. Pesen hiuksen yleensä iltaisin ja tätä sipaisin latvoihin ja pituuksiin aamulla. Ihan kiva tuote.


Nassu:

The Body Shop Tea Tree Oil.
Tämä on yksi niistä tuotteista joita mulla pitää olla aina kaapissa. Todella tehokas näpyille, niin olemassa oleville kuin juuri tuloillaan oleville. Kesällä lyömätön apu myös itikan pistoille, Tätä on uusi jo käytössä.

Dr. Hauschka Soothing Mask.
Oon käyttäny tätä joskus aiemmin yhden tuubin ja tykkäsin tästä todella paljon silloin. Sain tällä kaikenlaiset ihoärsytykset kuriin ja talven kuivattaman ihon pysymään kosteutettuna. Nyt ihoni ollessa ärtyneimmillään en tästä saanut samanlaista apua. Käytin tätä nyt ja silloin yövoiteena pikemminkin kuin naamiona. Aamuisin ihoni oli kuiva ja kiristelevä. En varmaan ihan heti ainakaan osta uudestaan. Katsotaan saanko noista  testeistä jotain selville mikä mun ihoa vaivaa.


Meikit:

IsaDora Twist -Up Metallic Eye Pen sävyssä 50 Paradise Green.
Vihdoinkin!! Tämä on ollut tavoitemeikeissä jo niin kauan että melkein meinasi usko loppua. Mutta nyt vihdoin saan heittää tälle hyvästit. Tuotetta ei enää pyörittäessä tullut ja ei tästä mitään saanut enää irti. Mulla on rajauskyniä ihan tuhottoman paljon niin tämmöisen loppuminen on aina juhlan asia.

Opop Volume Fantasy Mascara.
Nomakenolifen boxista tullut ripsari oli oikein kiva arkikäyttöön, mutta valitettavasti tämä oli jo tullessaan melko kuivahko, joten tämä ei ollut pitkäikäinen. Mutta tykkäsin kyllä sen verran mitä se kesti. Ei varissut ja oli helppo poistaa.

Lancome Teint Idole Ultra Wear.
Meikkivoide näytteitä on kertynyt sen verran että pelkästään niillä pärjäisin varmaan kuukauden jos meikkaisin joka päivä. Mutta tästä on jo sen verran kauan että en juurikaan muista mitään tästä kyseisestä meikkivoiteesta... Mulla taitaa olla näitä lisääkin, joten pitää kokeilla uudestaan.


Vain 8 tuotetta, mutta näistä 7 oli täysikokoista ja vain yksi näyte. 

Mutta seuraavassa postauksessa sitten on enemmän tuotteita.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)