torstai 23. syyskuuta 2021

Joukostamme poistuneet heinäkuu -21

 Moikka.

Jatketaan sitten loppuneiden parissa. Vuorossa heinäkuu jolloin loppuikin aika paljon tuotteita. Etenkin ilahduin hiustuotteiden loppumisesta. Ne tuntuu kestävän mun käytössä todella kauan.. paitsi kuivashampoot.


Koppa on tällä kertaa eri kuin yleensä, koska tuotteita oli paljon ja originaali koppa oli jo käytössä.


Tukka:

by Tigi Catwalk Straight Collection.
Siis apua tää oli vanha ku taivas. Sain tän josku vuosia sitten ystävältä kun tämä ei hänelle sopinut. Eli suoristusaine. Antoi hiuksille huikean kiillon, minkä takia tätä piti käyttää hyvin varovaisesti ettei hiuksista tule rasvaisen näköisiä. Suoristan hiuksiani melko harvoin joten tällaisia tuotteitakaan ei tule useasti käytettyä. Tykkäsin kyllä omalle pörröiselle tukalleni, mutta olen silti iloinen että tämä loppui.

Gliss Sensational Strength Hoitoainesuihke.
Minniltä saatu hoitosuihke. Tykkään juuri tällaisista suihkutettavista hiustuotteista. Tämä keratiinia sisätävä suihke kyllä pehmensi hiuksia, mutta tässä on se sama ongelma kun muissakin hiustuotteissa. Koska omaan tätä tukkaa sen verran paljon, pitää tuotteitakin laittaa paljon että huomaa edes jonkun eron. Voisin käyttää lisääkin, mutta ehkä jotain toista Glissin suihketta.

XZ Kuivashampoo.
Prismassa tämä oli poistuvana tuotteena -50%,joten pakkohan se oli napata mukaan. Olen tätä käyttänyt aiemminkin ja ihan ajoi asiansa. Mutta ehkä pysyn tästedes Batistessa.

OGX Renewing + Argan Oil of Morocco Conditioner.
Hiusteni ollessa kuivimmillaan luin Facebookin eräästä ryhmästä kehuja tästä hoitoaineesta. Ja vielä sanoilla: pelasti puhki blondatun tukkani. Ja minähän juoksin ostamaan tämän itselleni. Mutta ei... Tää oli koostumukseltaan todella paksua ja tuntui että tämä ei riittänyt selvittämään ja kosteuttamaan hiuksiani. Hiukset jäivät kyllä huuhtelun jälkeen liukkaan tuntuisiksi, mutta harjatessa niissä oli takkuja paljon. Joten ei jatkoon.

Schwarzkopf Platinum Hair Mask.
Hiusvärin mukana tullut naamiopussi. Yhä sellaista lirua joka ei juuri mitään tee hiuksilleni.


Kroppa:

Sebamed Liquid Face & Body Wash.
Ostin tämän alunperin kasvoputsariksi, mutta siihen tarkoitukseen se oli ihan liian kuivattavaa. Käytin lopulta tämän pois kainaloiden pesuun. Pesen kainalot aina aamuisin ennen kun laitan dödöä ja siihen tarkoitukseen nämä pumppupullot ovat loistavia. Tuoksu tässä ei ole se maailman parhain. Tykkään enemmän siitä oliiviversiosta.

Ziaja Argan oil & Glycerine Hand Cream.
Ziajan käsivoiteet on sellaisia yleishyviä käsilaukkuvoiteita. Imeytyy nopeasti ja kosteuttaa ihan kivasti. Nyt ilmojen kylmetessä olen huomannut käsieni tarvitsevan taas hieman tehokkaampaa kosteutta. Ensi viikolla pitäisi selvitä allergiatestin tuloksen ja toivon että sieltä löytyy joku selitys näille iho-ongelmille.

Rexona Biorythm antiperspirant. 
Rexonat on yleensä sopinu mulle hyvin, eikä tämäkään ollut poikkeus. Piti kainalot kuivina ja raikkaina suurimman osan ajasta. Välillä vaan tulee ehkä jotain stressihikeä joka puskee sitten läpi, mutta muuten nämä toimivat. Jatkan yhteiseloa Rexonan dödöjen kanssa jatkossakin.

Nassu:

LV Puhdistusvaahto.
Mulla on sellanen muistikuva että olisin joskus käyttänyt tätä aiemminkin, mutta että en olisi tykännyt siitä.. Yleensä nämä "allergia" tuotteet kirvelevät ihollani. Mutta nyt tämä tuntui oikein miellyttävältä käyttää. Ihan kuin iholle olisi jäänyt suojaava kalvo tai jotain ja iho tuntui käytön jälkeen pehmeältä. Mukava yllätys.

Nivea Glow Eye Make -up Remover.
Lumenen haastaja ja tätä tulee ostettua silloin kun on rahasta tiukkaa. Loistava silmämeikinpoistoaine, edullinen, toimiva, ei kirvele ja hei... vaaleanpunaista!

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5.
Minnin joulukalenterista tullut hyaluronihapposeerumi oli ensi kosketukseni The Ordinaryn tuotteisiin. Hellävarainen ja tuoksuton seerumi ei aiheuttanut ikäviä tuntemuksia iholla. Sopii meikin alle ja kosteuttaa hyvin. Voisin käyttää lisääkin.

Flow Cosmetics Hyaluron & Probiotic Deep Moisture Serum.
Tämä seerumi tuntui hyvin kevyeltä, mutta kuitenkin kosteuttavalta. Luonnonkosmetiikkamaisesti tämä myös tuoksui vahvasti luonnonkosmetiikalle. Mutta ei pahalle. Tästä ei nyt jäänyt sellaista wau -efektiä, joten en varmaan tule ostamaan tätä lisää.

Bioline Aqua+ Eye Contour Gel.
Geelimäinen silmänympärysvoide oli omiaan kesäaikaan. Talvella kosteutustehot ei ihan riittäneet, mutta silloin mulla oli käytössä Evolven silmänympärysseerumi jota käytin tämän alla. Muutenkin tämä oli lähinnä aamukäytössä.

Hurraw Licorice Lip Balm.
Hurrawit ei oikein toimi mulla, mutta tämän halusin käyttää herkullisen tuoksun takia. Rakastan lakua ja salmiakkia, sekä syötynä että tuoksuna. Ihan täysin loppuun en tätä saanut kulumaan ennen kuin tuoksu muuttui tunkkaiseksi, mutta kuitenkin siihen pisteeseen asti että jouduin jo kaivelemaan tuotetta spaattelilla tuubista. 


Meikit:

Pretty by Flormar Mattifying Pressed Powder.
Hyvä ja edullinen puuteri, mutta kansi hajosi melko pian. Siksi tämä olikin ahkerassa käytössä pannuprojektissa. Sävy oli 006 Neutral. Puuterina oikein hyvä, ei tullut sellaista jauhoista tai tunkkaista tunnetta kasvoille. Voisin käyttää lisääkin, jos itse pakkaus ei olisi niin heppoinen.

W7 Flirty Eyes False Lash Effect Mascara.
Tässä oli sellainen tiimalasimainen kumiharja. Kivat ripset sai aikaiseksi, mutta harmillisesti annostelija hajosi melko pian käyttöönoton jälkeen. 


16 tuotetta, joista 14 oli täysikokoisia purkkeja. Myös elokuussa loppui paljon tuotteita, isoja puteleita ja ilahduttavasti jälleen myös hiustuotteita. 

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)