perjantai 24. syyskuuta 2021

Joukostamme poistuneet elokuu -21

 Moikka taas!

Sitten viimeisimmät loppuneet tuotteet.


Isoja purkkeja tyhjeni paljon ja jonkun pari niistä oli niitä töistä jääneitä.


Tukka:

Batiste Rose Gold Dry Shampoo.
Batistet on aina varmoja kuivashampoita ja on kiva että näitä löytyy eri kuoseilla ja tuoksuilla. En nyt muista erosiko tämän tuoksu kovin paljon muista, mutta toimi loistavasti.

Redken All Soft Shampoo.
Saman sarjan hoitoaineeseen verrattuna tämä oli ihana! Tuoksuu hyvälle ja jätti hiukset pehmeiksi. Pesutulos oli myös hyvä, eli ei vaatinut useampaa pesua saadakseen hiukset puhtaiksi. Voisin käyttää lisääkin.

Joico Blonde Life Brightening Conditioner.
Erittäin loistava hoitoaine joka nousi heittämällä yhdeksi suosikiksi. Tuoksu oli salonkimainen ja ylellinen ja hiukset jäivät pehmeiksi ja selvitetyiksi. Lisäksi vaaleat hiukset pysyivät kirkkaana. 



Kroppa:

Lapinniemen Helmi Rauhoittava Voide.
Tämä purkki jäi töistä. Tämä oli tarkoitettu sokeroinnin jälkeen käytettäväksi, mutta toimii siis myös ihan vain vartalovoiteena. Voide on kevyttä eikä näin ollen ollut talvella tarpeeksi kosteuttavaa omalle iholleni. Kesällä oikein hyvä.

Lumene Karpalo Suihkugeeli.
Minnin joulukalenterista tullut suihkugeeli. Siitä onkin aikaa kun olen Lumenen suihkugeeliä käyttänyt. Säästin tämän kesään kevyen ja raikkaan koostumuksen vuoksi. Ihana marjaisa tuoksu. Tykkäsin!

I love... Raspberry Ripple Body Butter.
Myös Minnin joulukalenterista tullut tuote. Yleensä vartalovoit eivät sovi mun iholle koska ne eivät imeydy, mutta tämän kanssa sitä ongelmaa ei ollut. Ihanan tuhti voide myös tuoksui huumaavalle. Ja hei, olihan se myös vaaleanpunaista.


Nassu:

Bioline Delicate Milk-Cream Cleansing.
Töistä jäänyt ammattipullo. Herkän ihon puhdistusemulsio. Käytin tätä siis meikinpoistossa ensimmäisessä vaiheessa. Erittäin hellävarainen ja tehokas, mikäli jaksaa vain tarpeeksi kauan pyöritellä iholla. Niinkuin emulsiot yleensä.

Simple Eye Make -up Remover.
Juuh. Saiturinpörssistä nappasin tämän alennuksesta, maksoin jotain alle 2€ tästä. Tämä oli sillein ihan ok, mutta vähän kirveli silmissä. Lisäksi tämän piti poistaa myös vedenkestävä ripsiväri, mutta voin luvata että en tällä saanut sellaista ripsiväriä inahtamaankaan. Ei jatkoon.

Make You 💜 Face Pack.
Ihan perus kangasnaamio. Kosteutti ihoa ja tuntui ihan yhtä limaiselta kuin kaikki muutkin...

Iroha Green Tea Peel Off Mask.
En yleensä perusta peel offeista, mutta tämä oli yllättävän helppo repiä pois. Naamio oli puhdistava ja siltä se myös tuntui käytön jälkeen. Kasvot huusivat kosteutta naamion jälkeen, mutta olo oli myös raikas.

Catrice Relax Stress -defender Serum.
Oi tää oli ihanaa. Sellasta maitomaista ja todellakin tuntui rauhoittavalta. Tuoksukin oli pehmeä. Tämän myötä haluan tutustua muihinkin Catricen ihonhoitotuotteisiin.

Essence Hello Good Stuff Face -serum.
Jos rakastat ananaksen tuoksua ihonhoidossa, kokeile tätä. Öljymäinen koostumus kosteutti superhyvin eikä tämä ärsyttänyt ihoa ollenkaan. Ja koska kyseessä on Essencen tuote, on hintakin hyvin edullinen.

Essence Hello Good Stuff 3in1 Face Mist.
Tämän ostin ihan puhtaasti siitä syystä että tuote tuoksuu vesimelonille. Jos joku ei vielä tiennyt, rakastan vesimelonin tuoksua kosmetiikassa. Tässä tuoksu ei vain ollut täydellinen, mutta ei se käyttöä haitannut. Käytin suihketta kasvovetenä iltapesun jälkeen. Suihke ei ollut paras mahdollinen, mutta kasvovetenä käytettäessä se ei haitannut. Tykkäsin tästä paljon ja ilokseni kuulin että saan Minniltä hänen kappaleensa samaisesta suihkeesta!

Real Techniques Makeup Sponge.
En yleensä laita meikkisieniä loppuneisiin tuotteisiin, mutta nyt jotenkin halusin laittaa. Tykkäsin tästä enemmän kuin Beauty Blenderistä tämän muotoilun vuoksi. Mutta harmikseni tämä versio repesi reunasta jo ensimmäisessä pesussa. Muuten todella hyvä meikkisieni.


Noin. Nyt ollaan sitten aikataulussa loppuneiden suhteen ja yritetään pysyä siinä. Parit Nomakenolifen boxit olisi tulossa vielä ja kolmas odottaakin tullausta. 

14 tuotetta, jotka kaikki olivat täysikokoisia ja osa vielä isompia. Tällä hetkellä tämän kuun loppuneet näyttää hyvin säälittävältä. Mutta enköhän saa vielä muutaman tuotteen kasaan kun tehokäytän pari viimeistä vetelevää purkkia.

Hyvää viikonloppua kaikille!

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)