sunnuntai 1. marraskuuta 2020

Pannu päivitys

 Tästä linkistä voi käydä katsomassa mistä lähdettiin (ja jatkettiin) tämän vuoden helmikuussa. Eli tästä on nyt 8 kuukautta aikaa, joten katsotaan mihin asti ollaan päästy. 

Eli näiden tuotteiden tarkoituksena on se että pyrin jokaisessa meikissä käyttämään jotain näistä meikeistä. Eli kaikkia ei tarvitse käyttää joka kerta. Siksi vaihtelevasti kutsun tätä pannuprojektiksi tai tuotteita vain tavoite meikeiksi.


Tämä kuva on helmikuulta ja kuten viimeisessä loppuneet postauksessa kerroin, sain vihdoinkin tuon L'oréalin luomiväritrion loppumaan. Ja se tuntui hyvältä!


Näistä kahdesta olen tuon puuterin saanut loppumaan. Poskipunan olin toivonut loppuvan viime kuussa, mutta tälle kuulle se menee...


Ja tässä on tämän hetkinen tilanne. Ja itseasiassa esim. poskipuna on jo enemmän kulunut kuvan oton jälkeen.
E.Funkhouserin luomiväriduosta olen saanut vihreäänkin jo pannun näkyviin. Se oli kyllä kovan työn ja tuskan takana, sillä todella monta kertaa olin varma että juuri nyt se pannu tulee näkyviin, mutta ei.
Artistryn luomivärinappi hajosi, joten murskasin sen jauhoksi. Tätä ei paljoa kerralla kulu, sillä käytän tätä vain kulmaluulla.
Maybellinen valkoinen nappi joka on käytössä highlighterina on myös viittä vaille loppumassa. Toivon että vielä tämän vuoden aikana saisin sen kulumaan. Onhan tässä vielä 2 kuukautta aikaa.
Lumenen duossa on jo tuossa vaaleammassa selvä kuoppa näkyvissä, mutta ei varmaan ihan vielä pannut tule näkyviin. Tummassakin on jo selkeää kulumista näkyvissä. Tummempi sävy on vain niin pigmenttinen että sitä ei tarvitse paljoa käyttää. Vaaleaa käytän yleensä luomivaossa.
Ja Oriflamen poskipuna niin tulee loppumaan marraskuun aikana!


IsaDoran vihreä rajauskynä ei ole ollut niin paljoa käytössä, eikä tästä edes oikein tiedä että kuinka paljon tuotetta on vielä jäljellä. Koko ajan odotan että sekin loppuisi. 
Dr. Hauschkan huulikiilto on lähes päivittäisessä käytössä, mutta vain aamuisin. Tämä majailee siis kylppärissä josta sipaisen sitä huuliin ennen töihin lähtöä, koska kiilto on lähes väritön (sellainen haalean vaaleanpunainen) että se ei haittaa kun se kuluu. Näin varmistan että tätä tulee myös käytettyä. Jos pitäisin tätä laukussa mukana, siellä se myös pysyisi...
Dr. Hauschkan musta kajalkynä on ollu ahkerassa käytössä ja tämä on myös kulunut kivasti koska teroitan tämän lähes joka käytön jälkeen.


Uusina tulokkaina ovat Katy Perryn Killer Queen tuoksu, joka voitti niukasti Instagram kyselyssä Britney Spearsin Fantasy tuoksun. Ja tämähän tuli siis loppuneen Oriflamen tuoksun tilalle arkikäyttöön.
Essence Camouflage meikkivoide on jo sen verran iäkäs joten parempi käyttää se loppuun pian. Tykkään kyllä tästä kovasti.
Pretty by Flormar puuteri on ollut aktiivikäytössä, joten se nyt oli luonnollinen valinta tähän tiimiin.
IsaDoran kulmakynä loppunee myös ensi kuussa, sillä tätäkin tulee sen verran ahkerasti teroitettua että kohta se tulee olemaan jo hankalaa. Ja siinä vaiheessa kun kynää ei saa teroitettua enää, on se mulle yhtä kuin loppunut.


Tässäpä nämä joilla jatketaan pannuttamista. Katsellaan taas ensi vuoden puolella missä mennään. Uusia luomivärejä en halunnut tähän ottaa, sillä se kävi pidemmän päälle äärimmäisen tylsäksi. Lisäksi kun tein luomiväripostausta aiemmin, totesin että mulla on niin paljon kivoja luomivärejä joita haluan käyttää, enkä sitoa itseäni vaan joihinkin tiettyihin.

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

-T

2 kommenttia:

  1. Killer Queen on muuten tosi hyvä tuoksu, harvoja ns. julkkistuoksuja joista pidän. :)

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)