perjantai 6. marraskuuta 2020

Tony Moly Panda´s Dream Moisture Gel Cream

 Tony Molyn tuotteet on vaan niin ihania pakkauksiltaan. Olen niitä jo usein ihastellut ja hypistellyt, mutta en ole paljoa itselle ostanut. Koska yritän välttää ylimääräisten voiteiden ym kerääntymistä (joopa joo) kaappeihin vanhentumaan. Mutta nyt oli pakko saada jotain testiin ja ostin tämän kosteuttavan geelivoiteen. Tai no, ostin tämän jo alkukesästä koska ajattelin tämän olevan täydellinen juuri kesää ajatellen. Ja niin se vain olikin.


Jonkun mielestä nämä purkit varmaan ovat lapsellisia ja se heille suotakoon, mutta itsessäni asuu vielä se pieni tyttö joka tykkää kaikesta "lapsellisesta" ja tyttömäisestä. Ja tärkeintähän on se että sisältö on kultaa.


Geeli on tuollaista vihertävää (kuva vähän vääristää siniseksi) ja todella kosteuttavaa. Imeytyy hetkessä ja tuntuu vain niin ihanalta. Jopa mieheni pitää tästä, eli jos miestä ei haittaa purkin ulkonäkö niin tämä on myös heille oikein loistava tuote. 

Oma kuiva mutta öljyyntyvä sekaiho rakastaa tätä eikä tämä ole aiheuttanut minkäänlaista ärtymistä, vaikka välillä tuntuu että kaikki tuotteet ärsyttävät ihoani. Tämän käyttökokemuksen perusteella haluan kokeilla merkiltä kyllä muutakin. 

Tony Molyn tuotteet ovat sellaisia helppoja ja edullisia tuotteita heille jotka haluavat kokeilla Korealaista kosmetiikkaa ja haluavat vähän hauskuutta ihonhoitoon.

Olen rakastunut.

Olisiko teillä suositella jotain mitä merkiltä kannattaisi kokeilla?

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)