sunnuntai 8. marraskuuta 2020

Joukostamme poistuneet lokakuu -20

Osa tuotteista saatu blogin kautta. Tuotteet merkitty *-merkillä. 

Jess. Ajoissa ollaan. Lokakuussa ei kovin montaa tuotetta loppunut, mutta pari sellaista joiden loppumista olen "odottanut".


Vielä olisi koppaan purkkeja mahtunut...


Tukka:

Budgie The Power Volume Dry Shampoo.
Viimeinen Budgien kuivashampoo meni tässä. Tämäkin oli hyvä työssään. Toi kivasti tuuheutta ja piti hiukset raikkaina ja rasvattomina. Olen nyt testannut kolmea eri Budgien kuivashampoota ja olen kaikista kyllä pitänyt, mutta luulen että jatkossa keskityn testailemaan muita merkkejä. Ainoastaan näistä voisin sitä hopeaversiota ostaa uudestaan kunhan saan taas vaaleat hiukset.

L'anza Healing ColorCare Trauma Treatment. *
Tämä oli käytössä pitkään, eikä suinkaan sen takia että tuote olisi ollut huono. Olen vain laiska hiustenlaittaja, joten kaikki suihkutettavat tuotteet menivät tämän edelle. Sitten päätin ottaa tämän tehokäyttöön. Ennen föönausta käytettävä voide tekee hiuksista ihanan pehmeät ja suojaa hiuksia kuumuudelta kuten fööniltä. Oikein loistava tuote kuiville ja vaurioituneille hiuksille.

Biozell Color Mask sävyssä Mandarin.
Olen ennenkin hehkuttanut näitä Biozellin Color Maskeja ja samaa mieltä olen edelleen. Aivan täydellisiä. Halusin syksyksi jotain kivaa piristystä hiuksiini ja koska olen kokeillut merkiltä pinkkiä, sinistä, violettia ja ruskeaa, päädyin tähän oranssiin. Ensin laitoin väriä vain etuhiuksiin ja koska sävy näytti niin kivalta niin pistin muutaman päivän päästä loput koko päähän. Nyt tukka on vaalennut sellaiseksi pastelliseksi oranssiksi, mutta vielä on matkaa siihen että sävy haihtuu kokonaan. Värjäyksestä on aikaa nyt noin kolme viikkoa, että hyvin pysyy.

Palette Anti -yellow Jälkihoitoaine.
Hiusvärin mukana tullut hoitoaine ei aiheuttanut mitään tuntemuksia. Lirua, eikä poistanut keltaisuutta mitä itse hiusväri toi hiuksiini aivan liikaa. Jotenkin olen ennenkin sortunut Paletten hiusväriin sen edullisuuden takia, mutta ehkä nyt muistan että se ei mun hiuksille sovi. Edullinen hinta houkuttelee sen takia koska hiukseni kasvavat niin nopeasti että jos haluan pitää ne kauniin vaaleina ilman juurikasvua, on maksimi värjäysväli 3 viikkoa... Välillä värjään useammin ja välillä taas en. Nyt kun olen värjännyt useammin niin sen kyllä huomaa koska hiukseni ovat itse itselleen kehittäneet eräänlaiset otsahiukset...


Nassu:

Mario Badescu Skin Care Eye Make -up Remover Gel. *
Kun Anytime ja Natural Code lopetettiin on elämääni jäänyt silmämeikinpoistogeelin kokoinen aukko. Olen yrittänyt muilta merkeiltä löytää sellaista joka olisi samanlainen ja yhtä tehokas, mutta ei. Innoissani otin tämän tuotteen testiin koska tässä mainittiin geeli. Mutta tämä on enemmänkin samanlainen kuin silmämeikinpoistovoiteet. Eli joko ensin hierotaan tätä silmiin ja sitten poistetaan vanulapulla, tai laitetaan tuotetta vanulapulle ja pyyhitään silmät. Itse etsin juuri sellaista jonka saa vedellä huuhdeltua pois. Mutta muuten tämä oli kyllä kiva tuote että tämä poisti meikin kirvelemättä. 

Bybi Strawberry Booster.
Tämä buusteri oli kyllä miellyttävä tuttavuus. *postaus* Pienenä miinuksena se että en kokenut tämän olevan kauhean riittoisa. Tehokäyttöön otettuna pieni pullo hujahti loppuun todella nopeasti. Mutta silti tämän myötä haluaisin tutustua muihinkin Bybin buustereihin.

Dermal It's Real Superfood Mask Spirulina.
Tämä spirulinamaski oli ihan kiva, vaikkakin myös erittäin "limainen" kuten aiemman versiot joita tältä merkiltä olen kokeillut. Tässä seerumi oli juoksevampaa joten se ei jäänyt niin tahmeana iholle. Seerumia jäi vielä ainakin viikoksi käytettäväksi pussin pohjalle. Pikkuhiljaa luulen että kun saan maskit käytettyä pois niin en enää ostaisi näitä... Melkoista roskaamista nämä kuitenkin on...


Kroppa ja kädet:

Lush Sleepy Shower Gel.
Tästä en nyt ole varma oliko tämä itse ostamani vai Lushilta saatu. Mutta tämä on nyt toinen tällainen suihkugeeli jonka olen käyttänyt ja minä vain rakastan tätä tuoksua! Lushin suihkugeelit on tosi ihania ja olen jäänyt kaipaamaan tätä tuoksua. Onneksi vielä löytyy se vartalosuihke jota välillä suihkin iltaisin nukkumaan mennessä. 

Essie Good to go Rapid Dry Top Coat.
Kuva on nyt kyllä sen verran sumea ettei tästä saa mitään selvää. Tämä oli loppuvaiheessa kuivahtanut niinkuin kynsilakoille yleensä käy kun ovat pitkää auki, joten kuivatin tämän kokonaan. Ei muutenkaan ollut mitenkään ihmeellinen. Edelleen suosikkini on Mavalan Mavadry. Sen voittanutta en ole löytänyt.

Organic Kitchen Natural Mild Intimate Hygiene Gel.
Tämä tuote ei ole kuvassa koska armas mieheni oli siivonnut kylpyhuoneen ja katsonut että se oli tyhjä (ei ollut täysin tyhjä) ja heittänyt sen pois. Kävimme siis jälleen keskustelut että mitään tyhjiä purkkeja ei saa heittää pois vaan se on mun hommaa. Täältä voi käydä katsomassa minkänäköisestä tuotteesta on kyse. Tästä kyllä tykkäsin ja varmasti ostan jossain vaiheessa uudestaankin.


Näytteitä kului vain 5 kpl...


14 loppunutta joista 5 näytettä ja 9 täysikokoista. Tai no, voiko tuota Paletten pussia laskea täysikokoiseksi? Tässä kuussa haluan uskoa että saan sen poskipunan käytettyä. Voin sanoa että rupeaa jo kyllästyttämään sen käyttö...

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

-T

2 kommenttia:

  1. LUSHin tuotteita ei ole kyllä tullut käytettyä aikoihin! Käyn kyllä valikoimaa toisinaan kurkkimassa, mutta jäänyt ostamatta. Mietin vähän, vaikuttaako Brexit täällä meillä hintoihin LUSHin osalta nousevasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tota en oo muuten tullut ajatelleeksi että Brexit vois jotenkin vaikuttaa :O Toivottavasti ei..

      Poista

Mielipiteitä? :)