lauantai 7. marraskuuta 2020

NYX Cosmetics Epic Wear Liner Stick

 Omistan ihan liikaa erilaisia rajauskyniä, mutta en voinut vastustaa näitä NYXin uutuuksia kun olin Sokoksella ostoksilla. Sävyjä oli useita ja eräällä myyjällä sattui olemaan juuri tämä uutuus silmissään ja kynän pigmentti sai kyllä mut huokailemaan ihastuksesta. 


NYXin sivujen mukaan näitä on yhteensä 24 eri sävyä, sitä en muista oliko nämä kaikki Sokoksella, mutta paljon niitä kuitenkin oli. Valitsin itselleni sävyt Orange Zest ja Emerald Cut. Oranssista rajauksesta olen jo jonkun aikaa haaveillut joten se oli itsestäänselvä ostos ja vihreitä rajauksia taas rakastan paljon joten tämä sävy ihastutti.


Rajauskynät ovat vedenkestäviä, joten pysyvyys on hyvä. Ja tarkoitan todellakin että hyvä. En meinannut saada alla olevassa kuvassa olevia swatcheja millään pois vaikka pesin kolmella eri aineella ja hinkkasin pyyhkeellä. Että jos pysyvyyttä haluatte, tässä on rajaus teille.


Kyniä löytyy sekä mattaisena että hillityn glitterisenä. Omani ovat juuri näitä glitterisiä. Vihreässä se ei juurikaan näy, mutta oranssi taas kimaltelee kauniisti. Koostumus liukuu iholla todella hyvin eikä kynää tarvitse painaa saadakseen intensiivisen sävyn. 

Nämä ovat vain niin helppoja käyttää. Haluaisin lisää sävyjä, mutta pakko se vain on yrittää käyttää noita entisiä pois. Rajauskyniä mulla on kaikkineen n. 3 purkillista. Ja nehän kestää ja kestää... 

Niin että jos sävyä ja kestävyyttä kaipaatte, niin suosittelen kokeilemaan näitä kyniä. Itse olen aivan myyty.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)