maanantai 2. marraskuuta 2020

Pink monday; Makeup Revolution Ruby Crush Highlighter

 Ihanaa alkavaa viikkoa!

Tänään pinkissä maanantaissa esittelyssä Makeup Revolutionin highlihter sävyssä Ruby Crush.

Rakastan Revolutionin meikkejä, tai ainakin luomivärejä. Sillä mulla ei ole kokemusta kuin luomiväreistä ja peiteaineesta, joka sekin on täysi kymppi. Kun tilasin itselleni Makeup Obsessionin joulukalenterin, nappasin ostoskoriin mukaan myös tämän highlighterin sekä kasvonaamion. Naamiosta lisää myöhemmin. 


Ensinnäkin, kattokaa nyt tätä!! Oon aivan myyty! Mun silmiin aivan täydellinen. Pinkki ja kimalteleva. Voiko muuta toivoa? No joo, tietysti sitä että tämä on käytettävissä. Siitä en valitettavasti vielä osaa sanoa, sillä en ole tätä vielä ennättänyt testaamaan tätä kirjoittaessani. Mutta oli vain pakko saada esitellä tämä teille.


Pakkauksessa on 13,6g tuotetta, joten tätä saakin sitten käytellä tovin.


Sävy on kaunis kuin mikä ja kivan pigmenttinen, joten tämän kanssa saa olla varovainen ettei saa aikaiseksi pelleposkia. Lisäksi tämä varmasti näyttää hyvältä myös luomivärinä käytettynä. En malta odottaa että pääsen kunnolla testailemaan tätä. Voisin sitten tehdä myöhemmin pienen vertailun tämän ja Jeffree Starin Neffreen välillä. Lisäksi multa löytyy vielä Puro Bion vaaleanpunainen highlighter.

Oon nyt hurahtanut ihan täysin näihin highlightereihin. Ensin oli poskipunat ja sitten luomivärit. Nyt olen joutunut vähän kieltämään itseltäni uusien luomivärien oston koska niitä on vaan niin paljon... Eipä sillä että näitäkään tarvitsisi montaa olla kun nämäkään eivät kulu niin nopeasti.

Mikä on sun lempi highlighter?

-T

2 kommenttia:

 1. Vau, sehän on hyvin punainen :D
  Miulla ei ole kuin yksi highlighter e.l.f.:iltä. Se ei anna kovin hohtavaa lopputulosta, sopii tämmöiselle arkajalalle :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytin tätä Halloween -meikissä ja saa kyllä olla HYVIN varovainen ja hellävarainen :D Mutta on se kaunis <3

   Poista

Mielipiteitä? :)