maanantai 5. lokakuuta 2020

Pink monday; Bybi Strawberry Booster

 Bybi on sarjana mulle tuntematon, mutta olen jo pidempään halunnut kokeilla sen tuotteita. Käväistyäni joku aika sitten Ruohonjuuressa ihmettelemässä Bybin valikoimaa, päädyin ostamaan tämän mansikkabuusterin. Koska vaalenapunainen. Ja tietenkin lupaukset kuulostivat vain niin hyviltä.


100% kylmäpuristettu mansikansiemenöljy saa raaka-aineensa mehuteollisuuden ylijäämästä, mikä miellyttää itseäni paljon, sillä näin saadaan kaikki ns. "ylimääräinen" käytettyä hyväksi. Öljy sisältää paljon Omega 3 ja 6 rasvahappoja sekä ellagiinihappoa. 
Manskikkabuusteri on luotu pehmentämään ja parantamaan herkän ja pintakuivan ihon kosteuspitoisuutta. Vaikka koostumus on öljymäinen, on se kuitenkin sen verran ohut että se imeytyy nopeasti iholle ilman tahmaista koostumusta.


Se mikä itseni yllätti, oli se että buusteri on väriltään vihreää. En tietenkään ajatellut että se olisi mansikanpunaista, mutta ehkä sellaista haalean vaaleanpunaista? No, eihän ne mansikansiemenetkään punaisia ole, että ehkä jos olisin taas vähän enemmän ajatellut asiaa niin... 😝
Öljyn sanotaan tuoksuvan vienosti vastapoimitulle mansikalle, mutta itse en sitä juurikaan huomaa. Ehkä ihan alussa kun nuuhkaisee niin sekunnin verran tuoksuu mansikkaiselle, mutta itse miellän tuoksun enemmän sellaiseksi vihreäksi ja luonnonkosmetiikkamaiseksi. Mutta en kauhean miellyttäväksi. Kysyin miehenkin mielipidettä ja hän sanoi että se tuoksuu ihan nokkoselle.

Tämä kyllä todella imeytyy nopeasti ja tahmaamattomasti ja kosteuttaa kivasti. Olen käyttänyt tätä lähinnä seerumin tapaan, mutta tätä voi käyttää myös ennen seerumia, kuten nimestä voi päätellä, buusterina. Olen käyttänyt tätä aamuisin, koska iltaisin laitan hyaluronihapposeerumia jota taas en voi laittaa aamuisin koska se rullaa meikin alla. Mutta iltaisin käytettynä tästä saisi vielä enemmän irti, koska ihohan uusiutuu yön aikana.

Hinta tällä vaihtelee vähän paikasta riippuen siinä 15-18€ välillä. Eli omasta mielestäni ihan kohtuuhintainen tuote.

Oletko kokeillut mansikkabuusteria? Tai muita Bybin tuotteita?

-T


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)