tiistai 29. syyskuuta 2020

10 luomiväripalettia

Osa paleteista saatu blogin kautta. Mainitsen ne erikseen postauksessa.

 Tätä postausta olen miettinyt jo pitkään ja vihdoinkin sain sen tehtyä. 

Instagramissa jossain vaiheessa oli paljon näitä kallein-halvin, uusin - vanhin yms postauksia paleteista ja halusin sellaisen tehdä tänne blogiinkin. Valitsin tähän postaukseen paleteistani ne isoimmat ja varmaan teen vielä jossain vaiheessa niistä pienimmistäkin paleteista samanlaisen jos se teitä kiinnostaa.


Tässä tämä kasa joista sitten valitsin 10 palettia esittelyyn. Onhan näitä kertynyt. Osan olen saanut ystäviltä lahjaksi, osan ostanut itse ja pari on saatu blogin kautta, kuten kuvassa näkyvä Revolution Kisu -paletti. Toinen saaduista on tuolla kasan alla, mutta kuva siitä tulee lopussa.

Ja sitten aloitetaan!

Kallein / halvin:



Kallein omistamani paletti taitaapi olla tämä Too Facedin Chocolate Bon Bons. Ostin tämän elämäni ensimmäisellä Sephoran reissulla Rodoksella. Harmikseni nämä paletit ovat jääneet kaikki hieman vähemmälle käytölle ja tätä postausta tehdessä löytyikin taas kaikkea kivaa.



Halvin paletti on tämä I 💛 Makeup Chocolate and Peaches -paletti. Hauskasti kävi että nämä molemmat paletit ovat suklaateemaisia. Ostin tämän Sokokselta muistaakseni -70% alennuksella joten hintaa ei jäänyt juuri mitään. Ei nää muutenkaan kalliita ole. Edullisuudesta huolimatta sävyt ovat pigmenttisiä ja muutenkin erittäin toimivia. Varsinkin tuo ylärivin keskimmäinen pinkki sävy on erittäin kaunis.

Eniten / vähiten käytetty:



Tästä kuvasta näkee sen kuinka vähän paletteja loppujen lopuksi käytänkään, koska tämä Sleek MakeUp paletti Ultra Mattes V1 730 on eniten käyttämäni. Ostin tämän joskus Kanarialta kun Sleek -hypetys oli korkeimmillaan. Edelleenkin tykkään tästä kun teen värikkäitä meikkejä.



Vähiten käyttämäni paletti on Essencen Wanna Bee My Honey. Tämä on yksi uusimmista paleteistani joka vain oli pakko saada. En tiedä miksi. Sävyt on vaaleita ja hunajaisia, ei ihan niitä mun suosikkeja. Mutta eiköhän tätäkin tule joskus käytettyä.

Värikkäin / neutraalein:



Värikkäin paletti on heittämällä tämä NYX Professional Makeup Ultimate paletti sävyssä Brights. Paletin sain Minnin joulukalenterin viimeisestä luukusta. Ja tätä palettiahan olin jo silmäillyt pidempään, raaskimatta sitä kuitenkaan ostaa. Onneksi on Minni 💚.



Neutraalein paletti on tämä Primark Beautyn Ps... Nude Eyes -paletti. Sellainen halpisversio Urban Decayn nakupaletista. Mutta mulle tämä kelpaa vallan mainiosti, sillä sävyt ovat pigmenttisiä ja tällä paletilla saa luotua sekä neutraaleja että tummempiakin meikkejä. Sain tämän ystävältäni Tiinalta tuliaisiksi olisiko ollut Lontoosta.

Uusin / Vanhin:



Uusin paletti kokoelmassani on Revolutionin Reloaded Red Alert -paletti johon olen törmännyt usein Instagramissa ja näin ollen kehitin siihen pienoisen pakkomielteen. Pitkään pysyin vastustamaan kiusausta mutta sitten sorruin. Onhan nämä sävyt nyt ihan täydellisiä syksyyn.



Vanhin paletti on ehkä tämä Sleek MakeUpin Original 594 -paletti. Tämä olisi yksi hyvä paletti ottaa tehokäyttöön... Tuota mustaa sävyä vaan ei tule käytettyä. 

Kaunein / "rumin" pakkaus:



Jeffree Starin Mini Breaker on kyllä omasta mielestäni kaunis paletti. Tähän kategoriaan olisi ollut muitakin vaihtoehtoja, mutta kyllä tämä paletti saa aina aikaan sellaisen ihastushuokauksen. Ja itse sävytkin ovat ihania ja laadukkaita!



"Rumimman" pakkauksen titteli menee tälle Revolutionin Redemption Palette Acid Brightsille. Sen lisäksi että tämän mallin paketit ovat heppoista muovia kuten kuvasta näkyy, on itse palettikin huono. Näissä ei ole niin paljoa pigmenttiä mitä ihanat sävyt antavat ymmärtää. En oikein edes tiedä miksi tätä säästelen... Ja pakkaus on vain niin tylsä...



Nämä paletit jäivät pois tästä postauksesta, mutta kaikista kyllä tykkään kovasti. Revolution Kisu -paletti ja NYX Professional Makeup The Go To -paletti sävyssä Bon Voyage on saatu blogin kautta. (kuvan vasemmassa alareunassa)

Mitäs tykkäsitte tällaisesta postauksesta? Kiinnostaisiko nähdä vielä pienemmillä paleteilla samanlainen? 

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)