maanantai 28. syyskuuta 2020

Pink monday; L'oréal Skin Paradise meikkivoide

 Oon jotenkin hurahtanut meikkivoiteisiin ja haluasin koko ajan ostaa niitä lisää ja lisää, mutta yritän pitää maltin niiden kanssa koska ne eivät kuitenkaan loputtomiin säily. 

Tämän meikkivoiteen kyllä kotiutin heti kun siitä kuulin, sillä onhan tuubi vaaleanpunainen. No, ehkä kuitenkin enemmän sellainen ruusukultainen... Lisäksi L'oréalin meikkivoiteet ovat olleet omasta mielestäni hyviä.


Tuubissa on tuollaisia pisaroita jotka viittaavat siihen että tuote on vesipohjainen ja tuubi onkin sellainen nyppyläinen. Meikkivoide sisältää myös aloe vera - ja inkivääriuutetta sekä taikapähkinävettä.
Ulkomailla tätä markkinoidaan ehkä enemmänkin sävyttävänä voiteena, mutta oman kokemukseni mukaan peittokyky on kyllä meikkivoiteen luokkaa. 
Plussaa suojakertoimesta 20.



Itselläni on sävy Light 01 ja tämä näyttää aika tummalta, mutta häivyttyy kuitenkin iholle hyvin. Tuohon kuvaan en levittänyt tarkoituksella meikkivoidetta tasaisesti, jotta sävyn näkisi paremmin. 

Sokokselta näyttäisi nettitietojen perusteella löytyvän 5 eri sävyä; Light 01, 02 ja 03 sekä Fair 02 ja Medium 02. Hintaa Sokoksella on 14,95€.


Ennen kuvassa ilman meikkiä ja kuten näkyy, ihon sävy on epätasainen ja otsassa on pientä näppyä.


Ja tässä meikkivoiteen kera. Kuvasta ei nyt ihan näy se pieni hehku jota meikkivoide iholle tuo, mutta ainakin oman ihoni sävyä se tasoittaa mukavasti eikä tuote ole liian tumma kun sen vain häivyttää hyvin. Ja peittokyvystä kertoo se kun katsoo kuvan oikealla puolella huulen vieressä yläpuolella olevaa luomea, jonka meikki on hieman häivyttänyt.
Meikkivoide myös pysyy iholla hyvin, ei karkaile juonteisiin tai tuo päivän mittaan ihohuokosia esille. Toki ihoni öljyyntyy päivän mittaan, mutta se ei juurikaan meikkivoiteeseen vaikuta. 



Ja sitten vielä meikin kanssa. Pahoittelut pörröisistä hiuksista, en jaksanut tehdä niille mitään...

Oikein ilolla käytän tämän tuotteen loppuun ja voisin vaikka ostaa sitä lisääkin jos ei kaikki muut testaamattomat meikkivoiteet houkuttelisi niin paljoa.


Oletko testannut tätä meikkivoidetta tai aijotko testata?


-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)