perjantai 11. syyskuuta 2020

Joukostamme poistuneet toukokuu -20

 Osa tuotteista saatu blogin kautta. Tuotteet on merkitty *-merkillä.

No mutta hyvää huomenta. 

Ihan hirveen pitkä aika on taas kulunut viime kerrasta, joten jälleen kerran on aika tehdä ryhtiliike tämän blogin suhteen.

Ensin pikaisesti ne perinteiset kuulumiset/selitykset miksi blogi on ollut hiljainen. Eli, töitä, töitä ja töitä yhdistettynä särkyyn. Nyt olen tällä viikolla aloittanut osa-aikalomautuksen ja teen töitä vain 3 päivää viikossa, toiveena että käsikivut hellittäisivät. Ne on jatkunut jo vuosia, että kauhea luotto asiaan ei ole, mutta yritetään. Fyssarin jumppaohjeita yritän noudattaa. 

Kuukausi sitten multa poistettiin sappirakko ja olin sen takia saikulla enkä oikein muuta tehnyt kun makasin ja katsoin Netflixistä K-Draamoja (olen rakastunut niihin). Leikkauksen yhteydessä mun sydämessä todettiin jotain vikaa, en tiedä mitä, mutta tutkimukset on tulossa. Se on aina kauheen kiva kun nämä asiat selitetään heräämössä kun olet vähintäänkin tööt, mutta se mitä muistan on että joku menee jostain johonkin kammioon liian hitaasti. Tutkimuksiin meno kesti hieman kun odottelin haavojen parantumista, koska tarkoitus oli mennä ultraääneen ja EKG:hen. Tämän viikon maanantaina oli sitten aika terveyskeskukseen tutkimuksiin, jossa todettiin että heillä ei ole tarvittavia laitteita siihen hommaan. Uusi aika on sitten kahden viikon päästä toiseen paikkaan. Huoh.

Mutta sitten itse asiaan. Nyt tykitetään loppuneet putkeen erillisissä postauksissa tietenkin ja sen jälkeen sitten jotain muuta. Nämä purkit on odottanut vuoroaan jo pitkään ja uusia tyhjiä purkkeja lojuu siellä täällä kun ei ole niille sellaista yhtä paikkaa missä säilyttää.



Keväällä ei paljoa loppunut tuotteita, mutta ei anneta sen haitata.


Tukka:

Intensive Aqua Peeling Exfoliant.
Ostin tämän hiuspohjan kuorinnan joskus messuilta helpottamaan päänahan kutinaa. Siellä osastolla päänahkani tutkittiin laitteella, mutta ei siitä tultu hullua hurskaammaksi. Päänahkani näytti olevan kuiva, halkeileva, mutta täynnä rasvaa... Tätä kuorintaa hierottiin päänahkaan ennen shampoopesua ja annettiin vaikuttaa 5 minuuttia. En saanut tästä apua, sillä tämä tuntui vain kuivattavan päätäni ja aiheutti näin ollen vain lisää kutinaa. Näin arvokkaaksi tuotteeksi (muistaakseni maksoin tästä melkein 30€) olisin toivonut tämän olevan parempaa.

Organic Shop Nourishing Conditioner.
Tästä en sitten tykännyt lopulta yhtään. Tuote oli liian lirua omaan paksuun tukkaani eikä selvittänyt tai siloittanut sitä ollenkaan. Annoin tämän miehen käyttöön mutta ei hänkään tästä välittänyt. Pullon pohjalla on vielä pari senttiä tavaraa, mutta tässä vaiheessa se on aivan sama. 

Herbina Lämpösuojasuihke. * 
Suihkutettavat lämpösuojatuotteet on aina helppoja. Tämä Herbinan MarjaSpa tuoksuu raikkaalle eikä lähmää hiuksia. Sitä en sitten osaakaan sanoa että kuinka paljon nämä tuotteet oikeasti suojaavat hiuksia lämmöltä. Itse ehkä enemmänkin tarvitsen näiltä tuotteilta lisää siloittavuutta, ja siksi suosinkin nykyään mieluummin voidemaisia lämpösuojia. Suihkeet on taas loistavia silloin kun on kiire.

Schwarzkopf Care Conditioner.
Hiusvärin mukana tullut hoitoaine ei ollut mitenkään kummoinen. Melko lirua tavaraa. Yleensä nämä ovat hyviä, mutta tämä versio ei ollut.


Nassu ja kroppa:

Avon Planet Spa Chocolate Face Mask.
Nyt täytyy ensin tunnustaa että mulla ei ole mitään muistikuvaa siitä olenko saanut tämän blogin kautta vaiko itse tilannut. Sen verran vanha puteli tämä on. Naamio itsessään ei ollut mennyt miksikään ja tuoksui loppuun asti herkulliselle suklaavanukkaalle. Siloitti ja pehmensi ihoa eikä ärsyttänyt sitä. Oon kyllä tykännyt näistä Avonin Planet Spa naamioista. Varmasti tulee jossain vaiheessa tilattua lisääkin.

XyliDerm.
Tämä tuubi taasen on sellainen että se on jo muutamaan otteeseen kadonnut mystisesti ja sitten taas löytynyt. Alun perin ostin tämän kutisevia käsiä varten ja siinähän tämä toimi loistavasti. Nytten käytin tämän loppuun myös kasvoilla käsien lisäksi. Toimi oikein hyvin myös rauhoittavana seerumian. Tätä voisikin ostaa lisää.

Dr. Hauschka Hydrating Hand Cream. *
Blogin kautta sain joskus sellaisen minisetin näitä Hauschkan tuotteita ja tämä käsivoide oli yksi niistä. Vahva luonnonkosmetiikkamainen tuoksu, eli ei tuoksuherkille. Loistava yökäyttöön koska voide on niin täyteläistä ja hieman öljyistä, että hetken joutuu odottelemaan että imeytyy. Pahimman kutinakauden aikana ei ihan kuitenkaan riittänyt helpottamaan kuivuudesta johtuvaa kutinaa.


Meikit:

It Cosmetics Bye Bye Pores -puuteri.
Tämä oli pannuprojektissa mukana ja sainkin sen nopeasti loppuun kulutettua. Hinta -laatusuhde ei tässä kohdannut, sillä tuote on kallis (n. 30€) mutta kuluu nopeasti. Lisäksi tämä kuivatti ihoani, vaikka se öljyyntyy päivän mittaan. En pidä sellaisesta kiristävästä tunteesta kasvoillani.

NYX Professional Makeup Proof It! Waterproof Eyeshadow Primer.
Tämä oli ihan ok tuote. Alussa luomivärit pysyivät todella hyvin, sitten oli kausi kun ne karkasivat luomivakoon ja sitten loppuvaiheessa taas pysyivät. Putelissa on huulikiiltomainen applikaattori josta itse ainakin henkilökohtaisesti tykkään. Korkki halkesi melko nopeasti. Voisin kyllä varmaan ostaa lisääkin jos muuta ei olisi. Tykkään kuitenkin kokeilla eri merkin vaihtoehtoja.
Pakko vielä sen verran sanoa että kun ostin tämän, olin ostamassa Sokokselta Urban Decayn pohjustajaa, mutta en saanut pisteeltä palvelua vaikka siinä ei muita asiakkaita ollut. Myyjä vain kartteli mua. Ostin sitten tämän.


Näytteet:

Erioilin Aisti kosteusemulsio oli mukavan raikas, voisin ostaa täyden pullon.

Gehwol jalkavoiteet on mun lemppareita.

Beccan joku voidemainen korostusväri oli ihan kiva, mutta tykkään enemmän puuterisista versioista.


12 tuotetta, joista 7 oli täysikokoista. Kesäkuussa loppuikin sitten vielä vähemmän...

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)