maanantai 21. syyskuuta 2020

Pink monday: Maybelline Lasting Fix Make -Up Setting Spray

Ennen kuin käydään läpi vielä parin kuukauden loppuneet tuotteet, otetaan yksi pink monday. Tänään esittelen teille Maybellinen meikinkiinnityssuihkeen. 

Meikinpohjustajia olen jo käyttänyt pidempään, mutta jos oikein muistan niin kiinnityssuihkeita olen käyttänyt vain yhden, joka ei ihan vakuuttanut mua. Sen lisäksi olen suihkinut muuten vain kasvosuihkeita meikin päälle raikastamaan oloa.

Kesällä Sokoksella oli alennusmyynnit ja ostin sieltä tämän Maybellinen kiinnityssuihkeen koska halusin kokeilla jotain ns. kunnon tavaraa. Tästä ei ollut mitään tietoa enkä ole lukenut tästä mitään, joten ihan sokkona mentiin.



Pullohan on väriltään silmääni miellyttävä, pinkihtävä lila, vaikka ei tässä muuten ole mitään erikoista. Mutta arvoin tämän ja L'oréalin välillä ja värinsä puolesta tämä voitti.


Tuote lupaa kiinnittää meikin jopa 16 tunnin ajaksi ja antaa meikille mattapinnan. Tämän kyllä melkein pystyn allekirjoittamaan. Oma ihoni rasvoittuu, tai itseasiassa suorastaan öljyyntyy päivän mittaan, mutta tämän avulla öljyyntyminen ei pääse läpi pitkään aikaan. 

Käytän aika lailla mattapinnan jättäviä meikktuotteita ja puuteroin koko kasvot, joten suihkeen jättämään mattapintaan en ota kantaa. 

Pulloa pitää ravistaa ennen käyttöä ja sitten suihkutella kasvoille pyörivin liikkein. Tosin niin teen kyllä muidenkin suihkeiden kanssa... Suihke on tässä mukavan hienojakoista eikä jätä kasvoille märkää tunnetta. Iso iso plussa siitä. Neste on tuoksuton. 

Kaiken kaikkiaan tämä on oikein toimiva ja hyvä tuote, ja ilolla tämän käytän loppuun. Varmasti tulen ostamaan tätä uudestaankin, mutta voi olla että ensin haluan kokeilla jotain muuta.

Sokoksella tämä maksaa 13,90€, mutta tätä saattaa löytää myös alennuksesta. 

Käytätkö meikinkiinnityssuihkeita? Onko antaa suosituksia?


-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)