sunnuntai 27. syyskuuta 2020

Joukostamme poistuneet elokuu -20

Cutrinin shampoo saatu blogin kautta.

 Ja sitten vielä viimeiset loppuneet ennen kuin tämä kuu päättyy.


Taas oli määrällisesti vähän, mutta jokainen tyhjentynyt purkki tuo enemmän tilaa kaappeihin.


Tukka:

Cutrin Reflection Color Boost Shampoo. 
Hoitoaineeseen verrattuna tämä oli oikein hyvä shampoo. Tuote oli hellävarainen mutta pesi kuitenkin tukan puhtaaksi ja jätti sen pehmeäksi ilman suurta takkukasaa. Sellainen oikein hyvä "arkishampoo". Cutrinin shampoot on ollu muutenkin mun mielestä hyviä. Tässä himoitsin niitä Cutrinin Koivu -shampoota ja hoitoainetta, mutta ne olivatkin limited edition, joten se siitä... :(

Budgie The Multitasking Dry Shampoo.
Se sellainen peruskuivashampoo Budgielta. Toimi ihan yhtä hyvin kuin esim. Batiste, mutta hintaa on enemmän. Joten taidan jatkossa ostaa mieluummin Batistea koska jossain sitä on säästettävä... Tässäkin pullossa on sisällä se kuula, joka aiheuttaa melkoista meteliä ravistaessa.


Nassu:

Skin79 All That Black Charcoal Mask.
Oon useasti sanonut että en niin välitä kangasnaamioista, mutta tämä jotenkin ei ollut niin ällöttävä. Kerrankin naamio joka oikeasti kosteutti ja rauhoitti ihoa. Tämän jälkeen ei tarvinnut heti kiirehtiä laittamaan kasvovoidetta. Nyt olenkin yllättänyt itseni ostelemalla lisää kangasnaamioita. Heh.

DENOVApro Normalising Gel.
Ajattelin ensin että tämä on vähän liian tujua iholleni koska geeli on tarkoitettu rasvaiselle ja sekaiholle. Mutta yllättäen tämä ei ärsyttänytkään ihoa tai kuivattanut sitä liikaa. Voisin käyttää enemmänkin. Miehenikin piti tästä ja hänen kanssaan käytimmekin puokkiin.

Dermalogica Precleanse.
Ensimmäisen vaiheen puhdistusöljy puhdisti ihon tehokkaasti ja hellävaraisesti. Tuoksu oli hieman sitrusmainen ja tykkäsin siitä todella paljon. Tämä pieni matkakokoinen pullo oli riittoisa koska öljyä ei paljoa kerralla tarvitse, mutta pieni miinus tuli siitä että pullo on sen verran kovaa muovia että viimeisiä rippeitä oli hankala saada pois. Voisin käyttää enemmänkin.


Näytteet:

Olen kerran käyttänyt näytepussin tätä Lumenen geelimaskia, mutta silloin se poltti ihoani todella paljon. Nyt uskaltauduin kokeilemaan tätä uudelleen ja nyt ei tullut mitään tuntemuksia. Ihoni on välillä todella ärtynyt ja olenkin joutunut käyttämään välillä kortisonia poskilla ettei nahka ihan täysin kuoriudu irti. Ja se on kyllä auttanut. Eli nyt voisin melkeinpä uskaltaa ostaa tätä naamiota ihan täysikokoisenakin.



Vain 6 tuotetta, mutta sentään 4 näistä oli täysikokoisia. Ja aina on kiva kun shampoo loppuu. Kohta saa ihan luvan kanssa ostaa uuden!


-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)