lauantai 31. lokakuuta 2020

ELF Tone Adjusting Face Primer Green

 Tänään esittelyssä e.l.f. -merkin meikinpohjustaja.

Tuote lupaa auttaa minimoimaan punaisuutta ja korjaamaan läikikkyyttä. Pohjustaja on pakattu ilmatiiviiseen pumppupulloon mistä plussaa ja ulkoasu on muutenkin mielestäni tyylikäs vaikka onkin muovia. Korkki on sellaista kovaa muovia, että olen jo omani saanut halkaistua. Muistaakseni jompi kumpi kissoista tämän kerran tiputti lattialle...


Pullossa on tuotetta 30ml ja hintaa tällä on ostopaikasta riippuen 11-14€. Omani ostin apteekista.


Pohjustaja on väriltään vihreää, sillä vihreähän neutralisoi punaisuutta. Koostumus on hyvin silikoninen ja mitä tuossa googlettelin inci -listaa, on tämä lähes pelkästään silikonia. 


Pohjustaja siloittaa ihon pintaa ihanasti. Tärkeintä on että tämän hieroo iholle huolellisesti, sillä muuten tämä voi rullata meikin alla. Olen käyttänyt tätä lähes päivittäin meikatessa, eikä tämä silikonisuudestaan huolimatta ole tukkinut ihoani ja aiheuttanut näppyjä. Meikki liukuu iholle nätisti ja siististi. Olen huomannut että tämä myös hieman pidentää meikin kestoa, paitsi t-alueelta joka itselläni öljyyntyy voimakkaasti päivän mittaan.

Mutta mitä taas tulee punaisuuden neutralointiin, niin sitä tämä ei tee. Ainakaan mun iholla. Kasvoissani on juuri sitä läikikkyyttä ja punaisuutta ja se oli se syy miksi tämän version näistä pohjustajista ostin. Mutta onneksi meikillä sitten saa ne peitettyä.

Noin muuten tämä sitten on oikein hyvä pohjustaja ja ilolla käytän tämän loppuun. Mutta jos juurikin tuohon punaisuuteen etsii pohjustajaa, ei tämä ole oikea valinta.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)