tiistai 20. lokakuuta 2020

Viileän vaaleaa hiuksille

 Nyt koska olen jo alkuvuodesta palannut vaaleisiin hiuksiin olen joutunut taas tutustumaan vaalean hiuksen ylläpitoon tarkoitettuihin tuotteisiin, eli lähinnä shampooseen ja hoitoaineeseen. Toki tällä hetkellä olen laittanut vaalean päälle oranssin suoravärin, mutta kun se kuluu niin jatkan taas vaalealla linjalla. Kampaajaltani sain lahjaksi tämän Elevenin Keep My Colour Blonde -shampoon ja sen kaveriksi ostin Prismasta L'oréalin Purple Maskin.

Omissa hiuksissani on niin paljon punapigmenttiä, että ilman täsmätuotteita saan nauttia "kauniin" keltaisista hiuksista. Joten hopeatuotteet tulevat enemmän kuin tarpeeseen. Kuten olen maininnut aijemminkin, ovat hiukseni paksut ja pörröiset sekä ne rasvoittuvat nopeasti. Joudunkin yleensä pesemään ne kahteen kertaan että saan ne ja päänahan varmasti puhtaaksi. Olenkin tehnyt niin että pesen hiukseni ensin suurimmasta rasvasta jollain "tavallisella" shampoolla ja vasta sen jälkeen tällä Elevenin shampoolla. 
Shampoo jätetään hiuksiin vaikuttamaan n. 5 minuutiksi ja sitten huuhdellaan huolellisesti. Ja tarkoitan todella että huolellisesti. Itse huomaan sen jos en ole tarpeeksi hyvin huuhdellut sitä pois, että myöhemmin jos rapsutan päänahkaa jää kynsien alle violettia väriä. Hiukseni kasvavat hyvin tiiviisti, joten shampoon huolellinen huuhtelu on aina ihan oma juttunsa... Tämä kyllä sitten pesi hiukseni natisevan puhtaiksi ja hiukset suorastaan huutivat hoitoainetta.
Tämä tuote tuoksuu omaan nenääni ihan niille banaanivaahtokarkeille. 


L'oréalilla on tähän sarjaan myös oma hopeashampoonsa, mutta sitä en ole vielä kokeillut. Ehkä sitten myöhemmin. Tämä Purple Mask oli kevyttä eikä täysin riittänyt selvittämään omia hiuksiani, varsinkaan hopeashampoon jälkeen. Käytin tätä vain hopeashampoon kaverina, joten en osaa tämän tehosta hiusten viilentämiseen yksinään sanoa mitään. Tuoksui kivalta ja jos tarpeeksi paljon laittoi niin selvitti paremmin. Mutta noin muuten tämä ei kyllä sitten kauhean riittoisaa ollut... No, tämä on jo loppunutkin.Tämä kombo ( ja shampoo ihan yksinäänkin ) auttoivat hiuksiani pysymään viileän vaaleina koko viikon ajan. Käytin siis näitä n. kerran viikossa tai harvemmin. Shampoota on vielä jäljellä ja se on nyt tauolla koska oranssit hiukset. Merkkinä Eleven Australia kiinnostaa kyllä, joten näitä tuotteita haluan kokeilla muitakin. Eräs toinen tuote odottaa testaamistaan tältä merkiltä, mutta se taas vaatii ihan oman mielentilansa. 

Kaiken kaikkiaan voin ainakin tätä shampoota suositella lämpimästi (vai viileästi?) kaikille kellertävien hiusten kanssa kamppaileville ja varmasti hoitoainekin on hyvä sellaisille ei niin pörröisille hiuksille.

Shampoo maksaa esim. Lykolla 20,50€ ja hoitoaine 6€. En hyödy linkin klikkaamisesta mitenkään..

Oletko kokeillut Eleven Australialta mitään? Suosituksia?


-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)