keskiviikko 21. lokakuuta 2020

Joukostamme poistuneet syyskuu -20

Osa tuotteista saatu blogin kautta. Tuotteet merkitty *-merkillä.

 Kerrankin ajoissa tämän postauksen kanssa!! Ja ai että viime kuussa loppu pari tuotetta joista olen ylpeä.


Joukossa oli paljon täysikokoisia tuotteita ja sellaisia ikuisuustuotteitakin. Aloitetaanpa.


Tukka:

Batiste Dry Shampoo.
Olisikohan tämä ollut Minnin joulukalenterista, vaiko itse ostamani. En muista. Epäilen kalenteria. Batistet ovat kyllä erittäin toimivia ja näitä tuleekin käytettyä paljon vaikka välillä testailen muitakin.

L'oréal Elvival Color -Vive Purple Mask.
Eilisessä postauksessa kerroinkin tästä hoitoaineesta. Kevyttä tuotetta joka ei ollut ihan parhaimmillaan mun hiuksissa.

L'oréal Préférence Shine Protect Conditioner.
Hiusvärin mukana tuleva hoitoaine joka on täyttä rakkautta. Näitä olen aikoinaan käyttänyt enemmänkin kun olen merkin väreillä värjännyt hiukseni.

Schwartzkopf Platinum Hair Mask.
Myös hiusvärin mukana tullut hopeanaamio. Kamalaa lirua. Jouduin laittamaan koko pussin kerralla hiuksiini eikä se siltikään meinannut riittää. Jouduin käyttämään lisäksi vielä hoitoainetta että sain hiukset selvitettyä.


Nassu:

Bioline 24.7 Naturalbalance Cleansing Makeup Remover.
Tehokas ja raikkaan tunteen jättävä misellivesi joka toimii niin puhdistajana, silmämeikinpoistoaineena ja kasvovetenä. Tämän tuoksu on ihana! Ja rakastin käyttää tätä aamupuhdistajana.

Dermal It´s Real Superfood Mask Coconut.
Tämä kangasmaski kuului niihin todella märkiin maskeihin. Tätä pussista ottaessa manasin hiljaa pääni sisällä yök yök yök kun kangas oli niin valuvan märkä. Hrrr... Kosteutti kyllä kivasti. Tuotetta jäi todella paljon pussin pohjalle eikä tämä imeytynyt kasvoille, vaan naamion jälkeen jouduin todella pitkään imeyttämään käsin tuote kasvoille. Näitä on vielä jokunen jäljellä ja käytän kyllä ne loppuun, mutta en varmaan tätä merkkiä osta enää uudelleen.

Nuface puhdistusliinat. *
Näistä olen jo kertonutkin aijemmin ja tykkään edelleen todella paljon. Meikit pois nopeasti ja vaivattomasti. Matkoilla oikein loistavat, sikäli mikäli tässä johonkin reissuun pääsisi... No, ehkä ensi vuonna...


Kroppa:

Xtra Vartalovoide.
Joskus jossain facebookin ryhmässä näin kehuja tästä edullisesta vartalovoiteesta ja pakkohan se oli käydä ostamassa. Ja olihan tämä kiva tuttavuus, Itse pullohan on tylsä kuin mikä ja 500 ml on paljon tuotetta. Kerkesin jo vähän kyllästyä tähän käytön aikana vaikka tuotteessa ei ollut mitään vikaa. Mutta en ehkä osta tätä enää...

Lush Ocean Salt Face and Body Scrub. *
Tämä oli sellaista kevyttä kuorintaa, ei niin rouheata kuin olen tottunut Lushin kuorintojen olevan. Tuotetta voi käyttää sekä kuivalle iholle, että kostealle. Itse käytin tätä vain vartalolle suihkussa, eli siis kostealle iholle. Tuoksu oli melko vahva, mutta sellainen pehmeä hieman kirpeällä vivahteella. Sisältää tuoretta limettiä ja kookosöljyä. Vartalokäytössä kannattaa olla varovainen sillä tällä tuotteella saa suihkun lattian liukkaaksi.

Gerlasan Hand Cream.
Tästä tuli heittämällä lempikäsivoiteeni päiväkäyttöön. Kerrankin sellainen voide joka oikeasti kosteuttaa, mutta myös imeytyy nopeasti. Töitä pystyy jatkamaan heti eikä tarvitse odotella imeytymistä. Sain myös kampaajani tykästymään tähän. 

Neutrogena Hand Cream. *
Tämän olen saanut jo kauan aikaa sitten, mutta se hävisi aina tasaisin väliajoin paikkaan x. Nyt kun vihdoin taas löysin sen niin käytin jämät loppuun. Tiivistä voidetta joka jätti sellaisen kalvon iholle eikä kosteuttanut ihoa. Olisi vaatinut toisen voiteen alle ja tämän päälle lukitsemaan kosteutus. Ei jatkoon.


Meikit ja tuoksut:

Lumene Essential Volume Mascara.
Minnin joulukalenterista saatu ripsiväri yllätti positiivisesti. Lumenen ripsiväreistä ei ole paljoa kokemusta, sillä ne eivät ole niin paljoa kiinnostaneet. Mutta tämä oli niin hyvä että varmasti tulen kokeilemaan jotain muutakin kun saan ripsarijemmat pienenemään. Viime vuoden Maybelline joulukalenterista tuli sen verran ripsareita että hetkeen ei tarvitse ostaa uusia.

Oriflame Giordani Gold Essenza. *
Tämä ihastuttava tuoksu oli pannuprojektissa mukana ja nyt se loppui. Tykkäsin tosi paljon tästä tuoksusta ja voisin käyttää enemmänkin. Nyt vain on niin paljon muita tuoksuja joita yritän käyttää pois että uutta tuoksuakaan ei tarvitse vielä vuosiin ostaa.. Ellei kohdalle osu jotain todella ihanaa.

L'oréal luomiväritrio.
Tattadadaa!!! Se loppui! Vihdoinkin!!!!! Tätä luomiväripalettia olen käyttänyt jo niin kauan että meinasi jo usko loppua sen loppumiseen. Ja nyt se on loppu. Kivaa oli niin kauan kun sitä kesti, mutta nyt on aika keskittyä kaikkiin noihin muihin luomiväreihin mitä omistan.


Näytteitä loppui vain 2 kappaletta. Voisi taas näihinkin panostaa että saisi jemmoja kulumaan...


Yhteensä 17 tuotetta joista 2 näytettä ja 15 täysikokoista. Tästä on hyvä jatkaa loppuvuosi. Tavoitteena olisi saada vielä tämän vuoden puolella yksi luomiväri pannuprojektista loppuun, mutta siitä sitten lisää kun saan näpyteltyä pannuprojektipostauksen.


-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)