perjantai 31. tammikuuta 2014

Britney Spears Curious Body Souffle

Tilasin joskus Pretty.fi:ltä Britney Spearsin Curious- vartalovoiteen, ihan vaan sen takia koska sen sai niin edullisesti. Ainakin mun mielestä... Maksoin siitä vissiin kympin. Oon tykänny Britneyn Fantasy ja Midnight Fantasy tuoksuista, mutta tästä tuoksusta mulla ei ollu mitään tietoo. Otin siis pikkuisen riskin... eikä olis kannattanut.


Tuubi jotenkin vetoo muhun. Tyttömäinen ja siinä on pinkkiä.

No joo, ensinnäkin, tuoksu on tässä huumaava. Eikä mitenkään hirveen hyvä. Muistan kun tää tuli, koko laatikko haisi tälle, vaikka tää tuubi oli omassa pahvipakkauksessa ja siinä oli vielä muovi päällä. Huh. Pitkäksi aikaa tää sit unohtui kylppärin kaappiin, ennen kun kaivoin sen esille ja käytin äkkiä pois.


Ihan perus valkoista voidetta. Putelissa oli tosi pieni annostelureikä, ja kerralla tuli siis sellanen suikero. Tää olis menny ihan kivasti kesävoiteena, siinä olis saanu kevyen kosteutuksen ja tuoksun (hajun) samalla. Talvi-iholle tää ei todellakaan ollu riittävä. Ja se haju. Tän kanssa piti olla tietty "mielentila" et pysty hajun takia käyttämään. Jos oli vähänkin huono olo, niin ei, ei pystyny käyttään. Onneksi niitä ei ollu niin usein et sai tän äkkiä loppumaan. Mulla on ollu pari muutakin hajuvesi vartalovoidetta, mut en oo hirveesti niiden kaa tullu juttuun. Vielä ois yksi jäljellä.


Deliciously whipped body souffle kuulostaa herkulliselta...

Mites te? Tykkäättekö tämmösistä vartalovoiteista?

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)