torstai 2. tammikuuta 2014

Joukostamme poistuneet joulukuu- 13

Tässä vielä viimeiset viime vuonna loppuneet tuotteet.


Sen verran isoja puteleita ettei meinannu koppaan mahtua. :)


Nassupuolelta loppui:
Decleor Aroma Cleanse linjan Fresh Matifying Lotion. Kasvovesi on tarkoitettu seka- ja rasvaiselle iholle. Tää oli tosi raikas, eikä kuivattanu ihoa, vaan jätti mukavan tunteen. Tuoksu oli mukavan pehmeä.
Lumenen silmämeikinpoistovesi. Paras. Nyt poikkeuksellisesti mulla ei oo erillistä silmämeikinpoistoainetta käytössä tän loputtua, vaan käytän Micellar-vettä. (säästän ;) )


Hiuspuolelta loppui vaan Batisten Kuivashampoo. Kirjotin tästä aijemmin täällä.


Kroppapuolelta loppui:
Lindexiltä ostamani Hot Breeze Body Scrub ja Shower Gel. Molemmat tosi liruja, joten läträsin nää nopeesti pois. Juttua kuorinnasta löytyy täältä.
Avon Dual Softening Body Oil. Tästä en tiiä mitä sanois.. Kaksitehoinen pehmentävä vartaloöljy lukee pullon takana. Haisi puhtaasti alkoholille, joka olikin incilistalla ensimmäisenä, ennen vettä. Teki kyllä ihosta sileän, mutta ei kosteuttanut yhtään. Käytin loppuun tavallisen kosteusvoiteen päällä.
Avon Firming & Restoring Body Lotion. Perushyvä kosteusvoide. Välillä tuntu et joutu hieromaan melko pitkään ennen ku imeyty. Tuoksu raikkaalle.


Käsivoiteita loppui 2.
Mary Cohr Youth and Beauty Hand Cream. Saatiin nää koulusta kun oli Mary Cohrin tuotekoulutus. Hoitolasarja, tuoksut on ihan ok. Mut jotenki en vaan lämmenny tälle sarjalle. Perushyvä tääkin. Ei kosteuttanu tarpeeksi rutikuivia käsiäni. Lupaa auttaa iän tuomiin läikkiin käsissä, mutta siihen en osaa ottaa kantaa.
Avon Intense Moisture Hand Cream with Royal Jelly. Tää oli ihan mielettömän tuhti voide, mutta ei siltikään järisyttävän kosteuttava. Imeyty aika hitaasti, minkä takia otin tän yökäyttöön. Tuhtiudesta huolimatta ihan samanlainen kuin kaikki muutkin. Illalla kun rasvaa kädet, on ne aamulla ihanan pehmoiset, kunnes ne pesee ensimmäisen kerran... Jos tätä otti pikkusenki enemmän, ei meinannu millään saada imeytettyä ihoon.


Meikkipuolelta päätin luopua Max Factorin Wild Mega Volume- ripsarista. Hyvä ripsari, teki kivan tuuheaa jälkeä. Rupes oleen jo sen verran kuivaa et rapis jo laitettaessa.
bareMinerals Minera Veil- irtopuuteri. En osaa tästäkään oikein sanoo mitään. Normaali puuteria. Olihan se ihanan pehmeää, mutta ei tehny ihmeitä mun iholle.


Muut:
Pirkka Kynsilakanpoistoaine. Halpis aine, mutta en huomannu että olis vahingoittanu kynsiäni. Eikä ees tuoksunu niin tujulle ku jotkut poistoaineet. Tykkäsin. Tässä on pullonsuu sellanen isompi, ja ekalla kerralla ku käytin tätä en huomannu sitä vaan kaadoin melko runsaasti sit mm. itseni päälle.
Gehwol Blue- jalkavoide. Ihana tuote! Pehmittää ja kosteuttaa. Tuoksuu yrttiselle. Onneks on vielä jokunen Gehwolin tuote jäljellä. :)

13 tuotetta. Hyvä hyvä.

Laskin ja kuvasin tänään mun kosmetiikkavarastot (paitsi meikit), koska nyt yritän ruveta säästämään, enkä osta kosmetiikkaa (ihan tosissaan yritän) vaan käytän varastot ensin loppuun. Mut niistä sitten lisää huomenna.

-T

2 kommenttia:

  1. Mukavaa vauhtia huvennut tuotteita. Käsivoiteet tekee näköjään kauppansa joka huushollissa :D Odotan innolla varastopostausta, sellaiset kiinnostaa aina!

    VastaaPoista
  2. Joo kiva aina huomata et niitä myös loppuu eikä vaan tuu lisää. :) Naputtelin just varastopostauksen ja ajastin sen huomiselle ku oon harjottelussa koko päivän. :)

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)