keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Vuoden ensimmäisen koulupäivän meikki

Tänään se taas alkoi... koulu. Melkein kuukausi oli lomaa ja tässä ehti just sopivasti vähän lössähtää. Ja aiheena tänään oli yritystoiminta, joka olisi ihan kiva oppia, mutta se tuntuu vaan niin mahdottoman vaikealta. Huh. Mutta kerkesin meikkaamaan suht valosan aikaan ja nappaamaan pari kuvaakin. Pahoittelen taas sitä toista kuvaa kun se on vähän tärähtäny, mut kamerassa se näytti tosi skarpilta enkä säätäny mitään asetuksia sen ja toisen kuvan välillä, mut silti siitä tuli huono. Ens kerralla pitää ottaa useempi kuva. :)Yllättäen livenä meikki näytti paremmalta. Halusin testailla joululahjaksi saatuja luomivärejä ja käyttää muutenkin väriä meikissä pitkästä aikaa.
Luomiväreinä siis Lumenen Blueberry Long-Wear Crystal Eyeshadowt Apilaniitty (sisänurkassa) ja Kevään hohde (keskellä ja ulkonurkassa). Kulmaluulla tuttu Maybelline.
Rajauksena Stagecolorin Midnight ja ripsissä Miss Manga.


Tässä vielä kuvana tuotteet.

Tykkään noista luomiväreistä tosi paljon, ne on just mun väriset. Mut niitä joutu vähän enemmän hankaamaan siveltimeen ja laittamaan monta kertaa että sai enemmän väriä irti. Mut ei siis hirveesti enemmän, mut oon nyt tottunu vähän semmoseen kevyeeseen pyyhkäisyyn ja siveltimessä on tarpeeksi väriä. Käyttöön nää kuitenki tulee. :)

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)