sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Laveran koulutustilaisuus 16.1.2014

Marraskuussa kun käytiin tutustumassa Laveran tiloihin Hyvinkäällä, ilmoittauduimme myös heidän tuote/meikkikoulutukseensa joka oli siis nyt tammikuussa.

Koulutuksessa ihana Sanni Karkkipäivä -blogista teki demomeikin uutuus luomiväreillä, joita himoitsin jo viime visiitillä, mutta jätin kuitenkin ostamatta. Itse en ollut siellä bloggaajan ominaisuudessa, joten mulla ei ollut kameraakaan mukana. Näppäsin kuitenkin Lumialla muutaman kuvituskuvan.

Aluksi meille kerrottiin hieman Lilly's Eco Cleanista. Kyseessähän on suomalaisten suunnittelema ekologinen pesu- ja puhdistusainesarja, jotka valmistetaan Irlannissa. Tuotteet on tehty kasvipohjaisista, luonnossa hajoavista ainesosista. Tuotteiden teho perustuu mm. etikkaan. Itse ostin edellisestä reissulta sarjan rasvan- ja kalkinpoistajan. En tykkää yhtään etikan tuoksusta, päinvastoin, mutta tässä se oli yllättävän mieto, ja siihen tottui nopeasti. Lisäksi, kylppärin kaakelien saumat on jälleen valkoiset!! Tää aine on ihan uskomaton, enkä haluu enää käyttää mitään muuta!!

Seuraavaksi tuli Sannin vuoro esitellä meille meikit.


Meikki tehtiin Oriental Brown- paletilla. Meikistä tuli kaunis (valitettavasti siitä ei ole kuvaa) ja Sanni teki sen nopeasti. Kyllä siinä huomasi ammattilaisen! Ja sen että kauniin meikin ei tarvitse olla pilkunviilausta. Muistan kun viime keväänä meillä oli koulussa ehostusta, ja voi sitä piperryksen määrää kun kaiken piti olla just eikä melkein. Muutenkin olen Sannin kanssa samoilla linjoilla siinä, että hän sanoi että vanhempien ihmisten on turha pelätä hohtavaa luomiväriä, kun se päinvastoin voi myös sopia hienosti. Itse olen meikkauksessa sitä mieltä että tollaset rajoitukset kuten vanhemmille ihmisille vain mattasävyjä yms. on ihan humpuukia. Itse meikkaan juuri niinkuin haluan! Laveralla tosin tällä hetkellä on vain 1 mattasävy, violetti.


Sanni myös valokuvien kera esitteli meille sarjan meikkipohjia, poskipunia ja huulipunia. Mousse- meikkivoiteet on kuulemma lähes viety käsistä, mutta se ei kuulemma oikein sovi pintakuivalle iholle, joten sen takia en ole itse siitä innostunut. Mousse kuitenkin peittää hyvin laajentuneet huokoset, joka kieltämättä houkuttelisi. Omistan tuon 2 in 1 pohjan, joka ei sovi kuivalle iholle, ja huomaan itsekkin sen että välillä jos on kuivuutta leuassa tms. niin se jämähtää siihen kiinni. Nestemäisillä meikkivoiteilla on paras peittävyys.
Vaaleita sävyjä ei kaikkein vaaleimmille ihoille ole.

Lopuksi kävimme vielä läpi tuoteuudistukset.
Hiustuotteisiin oli tullut uudistuksia mm. purkkien suhteen. Vanhat purkit olivat sävyltään vihreitä ja niissä tavaraa oli 250 ml, uudet valkoisia joissa tavaraa on 200 ml. Koostumuksiin oli myös tullut joitakin muutoksia, samoin tuoksuihin. Uutuuksina seerumi ja hiuksiin jätettävä suihke jonka määkin omistan. Tuotteissa on nykyään NaTrue- sertifionti ja ne ovat vegaaneja.

Hiustuotesarjat ovat nimeltään:

Volume, ohuille ja hauraille hiuksille. (luomuappelsiini ja luomu vihreätee)
Balance, normaaleille ja rasvoittuville hiuksille. (luomusitruuna ja -minttu)
Sensitiv, herkälle ja ärtyneelle hiuspohjalle. (luomumanteli ja taikapähkinä)
Anti-Dandruff, hilseilevälle hiuspohjalle. (luomuruiskaunokki ja -salvia)
Colour & Shine, värjätyille, raidoitetuille ja sävytetyille hiuksille. (luomumango- ja avokado)
Repair & Care, kuiville ja rasittuineille hiuksille, katkeileville latvoille. (luomuruusu ja kasvikeratiini)



My Age- sarja sai nimekseen Firming anti-wrinkle care. Omaan korvaan toi kuulostaa jotenkin vanhempien ihmisten sarjalta, wrinkle= ryppy. Vaikka se on tarkoitettu 30+ ikäisille.
Yövoide oli vaihtunut pumppupullosta purkkiin, koska tuote oli sen verran jämäkkää että pumppupullot usein menivät tukkoon. Cooling Eye Roll-on poistuu valikoimista kokonaan, eikä uutta rollia tule tilalle.

Esittelyssä oli myös uuden Cranberry & Argan sarjan tuotteet ja Vauvatuotteiden uudelleenlanseeraus. Molemmista sarjoista löytyi itseäni kiinnostavia tuotteita. Luonnonkosmetiikan yleinen "ongelma" on ollut vaahdon puute. Nyt kuitenkin tässä vauva- sarjassa on sellainen kylpyvaahto, joka todellakin vaahtoaa. :)

Myös aurinkotuotteet olivat edustettuina. Suojakertoimet olivat 20 ja 30, ja tuotteita löytyi niin suihkeena kuin voiteenakin. Myös herkälle iholle oli omansa. Ennen tuotenimissä oli ollut sana children, joka oli aiheuttanut hämmennystä asiakkaissa, joten se oli poistettu.
Itseruskettavia oli sekä kasvoille että vartalolle omansa. Myös huulirasva oli otettu huomioon, kesäisinhän kannattaa käyttää suojakertoimista voidetta myös huulilla. Tässä suojakerroin on 10. Ja vielä viimeisesnä on after sun- tuote.

Koulutus oli erittäin mielenkiintoinen ja myös vaarallinen, varsinkin Sannin osuus. Sannia kuunnellessa päässäni soi vaan; haluan ton ja ton ja ton ja oi toi ois ihana ja haluun tonki ja ja ja.... Olisimme voineet tehdä ostoksia paikan päällä olevista tuotteista, mutta pysyin tiukkana, enkä ostanut mitään. Olemme kohta menossa uudestaan Hyvinkäälle Laveran tiloihin korvakynttilä ja imukuppihieronta kurssille, joten sallin ehkä itseni ostaa jotain pientä sieltä sitten. :)

Saimme myös sieltä lahjakassit, joka oli iloinen yllätys. Tässä vähän sisältöä.


Näytepussit Karpalo- arganöljy vartalovoiteesta ja korjaavasta shampoosta.


Luomumalva ja manteli puhdistusmaito ja matkakokoinen Basis Sensitiv käsivoide. Tämmösenhän sain jo aijemmalta reissulta, mutta arvoin sen jouluarvonnassa pois. Nyt otin tän heti käyttöön.


Peiteaine, joka käy myös luomivärinpohjustajaksi, sekä huulipuna sävyssä Rosewood Dream.


Iloinen yllätys oli myös kassista löytynyt Lilly'sin astianpesuaine. Näihinhän myydään myös täyttöpusseja, niin ei tarvii joka kerta ostaa uutta putelia. Ja mielenkiintoinen oli myös Juvel Aqua juomapullo, jossa on aktiivihiilisuodatin, joka siis puhdistaa veden. Ystäväni Tarja oli paikalla jo ennen minua, ja oli napannut mulle kassin jossa oli pinkki pullo. :) Muita värivaihtoehtoja oli sininen, musta ja keltainen.

Erittäin miellyttävä reissu oli, kaikin puolin. Tämmösissä tilaisuuksissa voisin käydä useimminkin. Nyt tiedän taas vähän enemmän Laveran tuotteista.

-T

4 kommenttia:

  1. Harmi, että olin kipeänä tuolloin. Toisaalta nyt selvisi, että mulla on angiina - hyvä vaan, etten tullut tartuttamaan muita.

    BTW, seurasin ja seuraan blogiasi Bloggerin GFC:n kautta, mutta mun piti lisätä se sinne tuosta uudestaan, jotta pärstäni näkyy tuossa. Kyllä mulla Bloggerin hallintapaneelissa normaalisti näkyivät postauksesi tässä välissäkin, mutta osoitekikkailun jälkeen mun (ja varmasti monen muun) pärstä hävisi tuosta lukijoista. Harmittaa, kun tuossa on vähemmän naamoja kuin sulla oikeasti lukijoita. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikaista paranemista! Joo tän blogin kanssa oli pientä säätämistä tossa yhessä vaiheessa. Meni tosiaan hermot siihen ku kukaan ei pystyny kommentoimaan tätä ja poistin koko roskan ja alotin uudestaan. Ihana mieheni sai siirrettyä kaikki tekstit tähän "uuteen" blogiin, mut siinä hötäkässä lukijat hävisi tuolta sivupalkista. :/ Mut eiköhän niitä pikkuhiljaa kerry uudestaan sinne. :)

      Poista
  2. Moi Taru! Kiva että tykkäsit koulutuksesta :) Ei mennyt tekniikkahommat "ihan niinkuin Strömsössä" mutta onneksi koulutettava asia kuitenkin ilmeisesti välittyi yleisölle..! ^_^ Unohdin muuten näyttää vaikka kuinka monta kuvaakin, hehheh... ^_^

    Demomeikki oli tosiaan tarkoitettukin lyhyeksi, normaalisti mulla menee vahvemman koko meikin tekoon vähintään 45 minuuttia :) Tuollaisessa koulutustilaisuudessa kukaan ei sellaista varmaan jaksaisi seurata, siksi hyppäsimme esim. rajauksen, maskaran ja kulmavärin yli (ne oli Liisalla jo valmiina).

    "Normi"oloissa se munkin meikkaus on enemmän pikkutarkkaa "piiperrystä" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää oisin saanu tonki piiperrettyä siihe puoleentoista tuntiin :D

      Poista

Mielipiteitä? :)