torstai 9. tammikuuta 2014

Näyte ahdistus

Nyt kun on jemmojen vähennysprojekti käynnissä, päätin että se tulee koskemaan myös näytekokoisia tuotteita. Myös niitä näytepusseja. Oon yrittäny keräillä kaikki saadut näytteet aina samaan paikkaan, näin kuitenkaan täysin onnistumatta, mutta suurin osa on päätynyt samaan kassiin. Tajusin meinaan tätä kirjoittaessani että ne Laveralta saadut näytteet on eri paikassa. :/


Tää kassi on siis täynnä näytteitä. Oon aina täältä nappaillu pikku reissuille mukaan pussukoita, mut käyn kuitenkin niin harvoin missään että sillä tahdilla näitä ei saa kulumaan. Mietinkin nyt että pitäiskö ruveta käyttään aina kerran viikossa yksi pussi. Siten saisin kulumaan myös näitä vähitellen ja se ei kauheesti vaikuttaisi täysikokoisten purkkien kulumiseen.... Hmm hmm...


Näitä Gatienaun näytteitä nappasin edellisestä harjoittelupaikasta. Osa siis sellaisia näytteitä joista ei ollut myyntikokoja. Nää on kyllä käteviä matkoilla kun nää on tuubeja. Ja joitakin oon jo saanu käytettyäkin. Esim. tommonen silmänympärysvoidehan mulla kesti n. 5 viikkoa aamuin illoin käytettynä.


Voiteita ei ookkaan niin paljoo ku luulin.


Seerumeita on mukavasti.


Meikkipohjiakin on päässyt kertymään. Joitakin oon tässä saanu kulumaankin, mutta en oo tainnu niitä sen kummemmin esitellä.


Hiusnäytteitä oon saanu käytettyä aina laivareissuilla.


Messuilta saadun näytteet on edelleenkin koskematta.


Vartaloseerumit saa kyllä hetkessä kulumaan. Aurinkosuoja saa odottaa kesää. Kuorinnan voisi käyttää seuraavan kerran ku on sen aika.


Phytomeria oon jo käyttänytkin, sen voisi käyttää pois. Pikku Lumenet on yövoidenäytteitä joita oon jo pari käyttänytki. Nää käytän pois kun Madaran voide loppuu.


Puuterihuoneelta saadut Maria Gallandin...


... ja Collinin tuotekoulutuksesta saadut näytteet melkein vois laittaa täysikokoisten kanssa samaan laskuun. Näppäriä kokoja.


Tässä vielä nää Laveran näytteet. Toisen noista tuubeista arvoin jouluarvonnassa pois, ja toisen laitoin täysikokoisten listalle.

Mutta kun nää ottaa kaikki mukaan, en tosiaan ihan heti pääse ostelemaan mitään uutta... Kauhee ahdistus!


Auh...

Säästelettekö/käytättekö te näytekokoisia tuotteita?

-T

14 kommenttia:

 1. Joo säästän, I know the feeling! Voidenäytteestä yleensä riittää ainakin kahteen voitelukertaan joten reissussa niistä jää yleensä yli, ellei yövy kohteessa. Vartalovoidenäytteestä taas riittää yleensä vain yhteen vartalonosaan voidetta, joten niihinkään ei voi pelkältään luottaa. Mietin jossain vaiheessa että koittaisin elää viikon pelkillä näytteillä ja raportoida siitä blogiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja yks kanssa on semmonen et mulla on niin hankala iho, et en voi luottaa pelkästään näytteisiin reissussa, ku mitä jos se voide ei sit kosteutakkaan tarpeeksi? Siks pitää kuitenkin ottaa mukaan myös sitä käytössä olevaa voidetta. Hankalaks menee :D

   Poista
 2. Minäkin säästelin ennen kaikki näytteet reissammista varten kunnes tajusin, etten matkustele melkein ollenkaan :D Lisäksi mukaan otettavat näytteet tulee olla sellaisia, että olen käyttänyt tuotetta ennenkin. Olen niin herkkäihoinen ja moniallerginen, ettei ihoreaktioyllärit matkakuvissa olis kivoja :P Nykyään yritän säännöllisesti käyttää pois noita ihmeellisesti joka paikkaan ilmestyviä näytteitä ja aika hyvin olen onnistunutkin kun jaottelen ne osiin omiin paikkoihinsa; meikkipohjanäytteet meikkauspöydän luo, kasvovoidenäytteet kylppärin kappiin jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkoille noi olis kokonsa puolesta just täydellisiä, mutta tosiaan se jos ne ei sit sovikkaan. Mullaki on meikkinäytteet meikkipöydän laatikossa ja muut tossa kassissa.

   Poista
 3. Mä tykkään näytteistä ja esimerkiksi Beautybayn tilauksiin otan aina ne lisämaksusta mukaan :'D Mulla iskee jostain syystä joku pihiys sitten niiden käytön suhteen ja ne lojuvat vaikka kuinka pitkiä aikoja nurkissa ennen kuin uskallan/raaskin niitä käyttää. Minulla tosin ei läheskään noin paljoa ole niitä kuin sinulla mutta silti niitä tuossa pyörii kyllä käyttämättöminä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mullaki tulis piheys jos niistä jotain maksaisin :D

   Poista
 4. Rakastan hamstrata näytteitä ja luulin, et niitä lojuu mun nurkissa paljon ennen kuin näin nää sun kuvat :D.

  VastaaPoista
 5. Nyt kun olen siirtynyt uskollisesti yhteen ihonhoitomerkkiin ahdistavat epämääräise nyssäkät testituotteita. Mulla ei ole intressejä kokeillä uusia tuotteita kun olen löytänyt sopivat. Omat varannot on kuitenkin pikkuhiljaa pienentyneet kun olen antanut kokeilukokoja siskolle ja kohteliaasti kieltäytynyt seerumi yms. näytteistä.

  Harmi, että luomiväreistä tai vedenkestävistä ripsiväreistä saa kokeilupakkauksia. Olisin ensimmäisenä jonossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois kyllä kiva löytää ne täydelliset tuotteet itelle, mut kuitenkin on kiva myös testailla kaikkee uutta. :)

   Poista
 6. Näytepussit menee helposti säästöön. Jotenkin odotan täydellistä päivää kokeilla jotain primeria tai sopivaa en-tee-tänään-oikein-mitään joten-vääränsävyinen-meikkivoide-ei-haittaa -päivää kokeillakseni meikkivoidenäytettä. Suhtaudun näytteisiin siis liian spesiaaleina ja arvokkaina, joita ei voi käyttää kuin tiettynä täydellisenä hetkenä.;)

  Näytteitä on siis kertynyt ja aina silloin tällöin otan ne rasvat tehokäyttöön, mutta meikkipohjien ja primereiden kanssa tekee tiukkaa kun ei tiedä miten ne iholle sopii ja mitäs jos primer on parasta ikinä ja "tuhlaan" näytteen päivänä, jolloin käyn tyyliin kaupassa?;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on ihan totta. Varsinkin jos se huipputuote on jonkun kalliin merkin johon ei sit olis hirveesti varaa panostaa täysikokoiseen tuotteeseen.

   Poista
 7. Käytän aivan kaiken kunnossa olevan kosmetiikan viimeiseen pisaraan :D Itse otan näytteitä myös kuntosalille ja uimahalliin kassia keventämään. Otan sakset mukaan ja leikkaan pussit ja minituubit auki jo pukuhuoneessa. Silloin voin jättää sakset loksaan ettei kukaan panikoi suihkuhuoneessa että olen joku murhaaja... ;) Ja jos joku näytetuote meinaa päätyä blogiin, kuvaan sellaiset jo ennen käyttöpäivää varastoon ja koetan sitten blogitekstiluonnokseen kirjoittaa sen tuotteen käyttökokemuksesta samana päivänä, etten unohda tuoksua ym. Tai joskus jopa raahaan tyhjä näytepakkauksen takaisin kotiin ja teen em. unohtuneet vaiheet... Mutta en kyllä ikinä malta jemmailla näytteitä matkoja varten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salikäyttöön kuulostais hyvältä. :) Harmi vaan et mun sali on niin lähellä et kipitän treenin jälkeen kotiin suihkuun..

   Poista

Mielipiteitä? :)