perjantai 10. tammikuuta 2014

Sinipinkki meikki ja meikkivoidenäyte

Halusin vielä tänään testailla lahjaksi saamaani Lumenen luomiväriä sävyssä Apilaniitty. Yhdistin sen Soho New Yorkin sinisen kanssa, ja kokeilin samalla itselleni jotain uutta.


Laitoin luomivakoon sinistä väriä ja liikkuvalle luomelle pinkkiä. Rajauksena edellisessäkin meikissä nähty Midnight.


Ihan kivan näkönen omasta mielestäni. En koe sinistä luomiväriä hirveesti omakseni, joten häivyttelin sitä vähän vaaleammaksi.


Meikkivoiteeksi valitsin yhden näytepusseistani. Lancome Teint Idole Silky Mat sävyssä Beige Diaphane. Vaikka sävy oli melko tumma, se häivyttyi hyvin ja sulautui ihon omaan sävyyn eikä näytä liian tummalta. Peitti myös kivasti, en käyttäny erillistä peiteainetta vaikka esim. leuka punoittaa nykyään tosi paljon. N. 7 tunnin jälkeen meikki oli otsasta sulanut lähes kokonaan pois, mutta sillein hyvällä tavalla huomaamattomasti. Leuasta oli pikkusen tullut kuivuutta näkyviin. Kaiken kaikkiaan ihan hyvä meikkivoide, jos olisi varaa voisin ostaa sitä ihan täysikokoisen pullon. Hinta n. 54€.


Meikkiin käytety tuotteet:

Meikkivoide; Lancome Teint Idole.
Puuteri; Lumene Touch Of Radiance valopuuteri sävyssä Hunajamaito.
Aurinkopuuteri; Maybelline Dream Sunglow sävyssä Golden (ikuisuustuote, ollut käytössä jo 4 vuotta).
Poskipuna; Lumene Touch Of Radiance sävyssä Kuulaus.
Luomivärinpohjustaja; Sensai Eyelid Base.
Luomivärit: Lumene Long-Wear Crystal sävyssä Apilaniitty, Soho New York sävyssä mikälie ja Maybelline sävyssä Shiny White.
Rajaus; Stagecolor sävyssä Midnight.
Ripsiväri; Miss Manga.
Kulmageeli; Ardell.

-T

2 kommenttia:

Mielipiteitä? :)