maanantai 13. tammikuuta 2014

Meikki-inventaario

Ihon- ja hiustenhoitotuotteiden lisäksi halusin tehdä pienen inventaarion meikkipöydän uumeniin. Ja jälleen kerran täytyy todeta että tiedän montakin bloggaajaa jolla on paaaaaljon enemmän meikkejä kuin mulla, mutta silti itsellä rupeaa tulemaan tilan puute vastaan. Eikä tilaa ole hankkia enemmän säilytystilaakaan. Osa kynsilakoista on mm. päätynyt majailemaan kirjahyllyyn. Ja vähennys/loppuun kuluttamisprojektihan koskee myös meikkejä, vaikka niitä ei niin paljon kulukkaan kuin esim. naamaputsareita.

Mutta alotetaan.


Meikkipohjat; mousset, voiteet, bb:t, mineraalit sun muut. Tota bareMineralsia en tuu käyttämään, vaan arvon sen jossain vaiheessa pois kun se ei mun iholle sovi.


Puuterit, aurinkopuuterit ja poskipunat.


Pohjustajat, peiteaineet ja valokynä.


Luomiväripaletit joissa on enemmän kuin 2 luomiväriä.


1-2 luomiväriä sisältävät.


Sekalaiset.


Silmän- ja huultenrajaukset sekä muutama paksumpi kynä joita käytän usein luomivärinä.


Kulmavärit ja ripsarit.


Huulikiillot. Melko punapainotteisia. :)


Huulipunat.


Kynsilakat.

Sellaset jemmat tällähetkellä. Mulla on pari tavoiteluomiväriä joita yritän nyt käyttää ahkerasti pois, sekä yksi huulikiilto ja huulipuna.

Kokoelmista löytyy myös 6 putkiloa glitteriä, mutta kameran akku päätti tyhjentyä juuri niitä kuvatessa, joten ne jäi nyt tästä postauksesta pois.

Muut bloggaajat varmaan nauraa mun "säälittävälle" meikkikasalle, mutta itselle tässä on jo melkein liikaakin, ihan vaan sen takia että näitä kuluu niin hitaasti. Otetaan huomioon esim. se, että täytän ens kuussa 34, ja olen elämäni aikana käyttänyt loppuun tasan yhden huulikiillon, ja ehkä 1 kynsilakan ja pari luomiväriä. Meikkipohjia ja ripsivärejä kuluu eniten.

Saatteko työ muut meikkejä kulumaan? Ja minkäslaisia jemmoja teiltä löytyy? :)

-T

9 kommenttia:

 1. Joo, jemmoja löytyy täältäkin yllättäen liikaa :D Oon siivonnut niitä sen verran et vähäpigmenttiset luomivärit ja kuivat rajauskynät lensi roskiin ja vaan laadukkaat ja/tai selektiiviset jäi jemmoihin jäljelle. Huulikiiltoja kuluu mulla tosi paljon kun töissä rasvailen jatkuvasti ettei huulet kuivu niin viime vuonna niitä kulus 10 kpl :) Puutereita menee 3-4 vuodessa. Kynsilakoista ei ees puhuta ku ei elintarviketyössä saa niitä pitää...

  /T. Hesus joka kyllä lukee säännöllisesti muttei millään vaivaudu kommentoimaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Hesus! :D Mää en ikinä muista/kerkee/jaksa lisätä huulikiiltoo päivän mittaan, vaikka raahaan niitä aina mukana. :)

   Poista
 2. En edes halua laskea ja kuvata kaikkea samaan postaukseen. :D Mutta kyllä niitä tuotteita loppuukin! Värikosmetiikkaa vaan harmittavan vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon että sullakin varastot pursuaa. :) Joo harmittavan vähän loppuu vaikka lähes päivittäin käyttääkin...

   Poista
 3. Mulla kuluu meikit hitaasti mutta yleensä loppuun asti. Olen tosi kaavamainen meikkaaja, jopa juhlameikeissä paistaa purkinpohjat, kun toimin aina samalla tavalla. Onneksi jostain syystä myös meikkien ostaminen jää luonnostaan melko tarvepohjaiseksi ja jemmani ovat blogimaailman mittakaavassa suht pieniä, varmaan samaa luokkaa kuin sinulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää yritän aina alottaa viikon silleen et nyt käytän vaan tätä palettia et saan kulutettua, mut sit parin päivän päästä kyllästyn ja laitan jotain muuta.

   Poista
  2. saat sillaki tavalla kulumaan tasaisesti niitä ja loppuu sitten moni väri samanaikaan.Naiti niistä väreistä vaihtamalla kyllä ne kuluuuuuuuu

   Poista
 4. Ripsiväriä , huulirasva/ huulikiillot (työssäkin työtakin taskussa) , kajal kynät ovat sellaisia jotka kuluu mukavan määrän.Varastossa taas liikaa luomivärejä ja pigmenttejä joita en varmaan saa koskaan kulutettua mutta aina luomiväri paleteista joitakin nude värejä saa kulumaan loppuun. Ostan muuten vain paletteja rakastan niitä ja ovat edullisempia. 47 luomiväri palettia on nyt ja saavat riittää hyvä että laskin niissä viidestä 120 luomiväriin . Poskipunat myös paletteina en laskenutkaan. Nyt kyllä heräsin kun tein jonkinlaisen inventaario ja olen kauhuissani tykkään meikkeistäni mutta haluaisin myös käyttää kaikki ainakin toivon, kiitos postauksestasi
  Sama ongelma jatkuu kun katsoin saippuat , shampoot, vartalo ja kasvo tuotteet, deodorantit jopa pumpulia laatikollinen.Olen hamstraaja tyyppi ja olen paniikissa jos jokunen tuote loppuu eikä löydy varastoistani. Täydennän varastojani 2 kertaa vuodessa, joulualeista ja kesälomalla aleistakin joten ei mene omaisuuksia kuitenkaan.
  Paletteja vaihdan aina kuukausittain, jotta saan kulumaan tasaisesti. Kiitos tästä ideasta nyt jatkaan muiden tuotteiden laskeminen kun kerran aloitin.
  Yksijuttu vielä on ihanaa kun aloin kerätä tyhjät pakkaukset jotta näen kuinka paljon tuli käytettyä vuodessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on sullakin luomivärejä :) Mää sorrun ostamaan joka kuukausi jotain mitä en tarvii. Nyt oon onneksi pysyny tiukkana, enkä ostanu ite kun 2 asiaa ja nekin tarpeeseen. :)

   Poista

Mielipiteitä? :)