perjantai 17. tammikuuta 2014

IsaDora Highlands- meikki

Sorruin joku aika sitten Berneriltä ostamaan monessa blogissakin hehkutetun IsaDoran Highlands paletin. Muutamat kerrat oon sitä testaillu ja ihmetelly et onko se kuitenkaan mun juttu, sävyt kun ei oo ihan sitä mun omaa. Ihana Lotta oli tehny My happybubble -blogissaan kauniin kultaisen meikin, josta sitten sain inspiraation ottaa Highlands- paletin esiin ja tehdä sillä omanlaiseni meikin.Tämähän nyt ei ole lähelläkään Lotan meikkiä, mutta jotenkin siitä tuli heti tämä paletti mieleen. En yleensä meikkaa näin "tummasti", tai tämmösillä sävyillä, mutta vaihtelu virkistää. Käytin meikkiin paletin kolmea ensimmäistä sävyä. Vaaleinta ensin koko luomelle aina kulmaluulle saakka, sitten keskimmäistä viherää ulkonurkkaan ja luomivakoon ja toista sävyä sisänurkkaan. Toi toinen sävy, joka on hileinen, on aika hankala käyttää. Luomella se ei näytä niin hileiseltä kuin paletissa, ja lisäksi se rapisee helposti.

Mulla on tosi raskaat luomet ja ne on "iän myötä" (joopa joo) poimuttunu, joten siksi mulle tulee aina heti tollanen raja niinku tossa vasemmalla puolella on. Kuvia varten kohotan kulmia reippaasti, jotta meikki tulisi paremmin näkyviin.


Meikkiin käytetyt tuotteet:

Jane Iredalen mineraalimeikkipohja.
Lumenen valopuuteri.
Maybellinen aurinkopuuteri.
Freshin voideposkipuna.
Sensain luomivärinpohjustaja.
IsaDoran Highlands- paletti (no shit).
Stagecolorin kulmakynä sävyssä Taupe.
Ardellin kulmageeli.
Lumenen Rajauskynä sävyssä Merikaisla.
Rimmelin Glam'Eyes ripsari.
Lumenen huulikiilto (tavoite huulikiilto).


Hot or not? Jos olisin rikas, menisin operoimaan itelleni kauniin leukalinjan!!
Paletin omistajat, onko ollut käyttöä? Mää en vieläkään oikein tiiä innostunko tästä, vaikka tästä meikistä tykkäsinki. Ehkä ajan kanssa...

-T

4 kommenttia:

 1. Kaunis meikkiä! :) Mä rakastan Highlandsia edelleen, vaikkakin mun luomilla tarvitsee alleen sekä pohjustamaan että Pixie Epoxyn. Mutta on se sen arvoinen. :)

  VastaaPoista
 2. Ehkä määkin opin vielä rakastamaan tota palettia. :)

  VastaaPoista
 3. Yritin jo aiemmin kommentoida tänne, mutta se kommentti ei varmaan tullut perille kun blogger temppuili ja mm. kirjas itsekseen mut ulos...

  Mulla on kyllä riittänyt Highlandsilla käyttöä. Glittersävyjen alle tosiaan suosittelen Juillen tapaan jotain kunnolla tahmeaa pohjustajaa ja taputtelemaan ne siihen päälle aplikaattorilla siveltimen sijaan. Ne on tosi upeita noin käytettyinä!
  Mun mielestä nuo meikin sävyt ainakin sopii sulle tosi hyvin, niin toivottavasti Highlandsille löydät käyttöä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäis hankkia sellanen tahmee pohjustaja. Mulla on vaan toi Sensai itelläni. Sitä Pixie Epoxya mää oon tässä vähän miettiny, et se vois olla hyvä. :)

   Poista

Mielipiteitä? :)