sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Cuccio Papaya & Guava Sea Salts Scrub

Edellisestä harjoittelupaikastani nappasin bonuksena mukaani Cuccio- merkin papaija-guava-kuorinnan. Nyt se vihdoin pääsi käyttöön kun sain kulutettua pari muuta kuorintaa loppuun.


Tätä olin jokusen kerran käyttänyt harjoittelussa jalkahoidon yhteydessä, mutta siinä tuote ei niin hyvin toiminut. Kuorin asiakkaan jalat kylvyn jälkeen niin että ne olivat vielä valuvan märät. Tämä kuorinta meinaan sulaa sitä nopeammin mitä märempi iho on. Itse teenkin niin että suihkussa ollessa pyyhkäisen käsillä tai pienellä pyyhkeellä suurimman kosteuden ja märkyyden pois, jolloin tällä voi huoletta pyöritellä kauemmin.


Kuten kuvasta näkyy, sisältää kuorinta myös öljyä, joka samalla kosteuttaa ihoa. Tämän jälkeen iho on niin sileä ja pehmoinen, että kosteusvoiteen laitolla ei ole järjetön kiire. Tuoksuu eksoottisille hedelmille, mutta tuoksu ei ole liian vahva. Merisuola sulaa iholla kokonaan, eikä näin ollen tuki huokosia.


Purkki on suuri, 553g ja myös riittoisan oloinen. Pieni miinus tulee kuitenkin purkin muodosta. Tää majaileekin suihkun lattialla kun ei mahdu hyllyihin, ja onhan toi kierrekansikin aika nihkee availla kesken suihkun. Hintaa tällä on päälle 20€ (siellä harjottelupaikassa tais olla lähemmäs 30€) ja lähinnä hoitoloissa myydään näitä tuotteita. Muita tuoksuvaihtoehtoja on mm. sitruunaruoho-laventeli, maito-hunaja, Tuscan sitrus ja yrtit sekä granaattiomena-viikuna.

Tuotetta ei ole testattu eläimillä.

-T

2 kommenttia:

  1. Aika herkun näköinen kuorinta! Pakkaus ei tosiaan vaikuta olevan niistä se käyttökelpoisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuorinta tosiaan on herkku. :) Kyllä se antaa anteeksi ton pakkaus"mokan".

      Poista

Mielipiteitä? :)