sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Premier Dead Sea Aromatic Salt Scrub

Premier on se merkki jota myydään kauppakeskuksien "käytävillä". Itsehän kerran "sorruin" ostamaan setin tuotteita heiltä ja vaikka joukossa oli muutama huti, löytyi sieltä myös helmiä. Yksi niistä helmistä on tämä suolakuorinta. Tämä on se tuote joita merkin esittelijät esittelevät ensimmäisenä käsihoidon yhteydessä.


Kuolleenmeren suolan lisäksi kuorinta sisältää manteliöljyä, jojobaöljyä ja viinirypäleensiemenöljyä. Kuorinta olikin varsinkin talvella ihana käyttää sen jättämän kosteuden vuoksi. Siihen päälle kun lisäsi kosteusvoiteen lukitsemaan öljy iholle, ei tarvinnut huolehtia kuivuudesta tai kutinasta.
Mutta öljyn takia suihkun lattia tulee melko liukkaaksi, joten varovaisuutta sen suhteen.


Ja koska kyseessä on suola, tulee muistaa että jos iholla on haavoja, tämä kyllä kirvelee...


Purkkimallin voisi ehkä kokea hankalaksi jos suola olisi toisenlaista koostumukseltaan. Tätä sai helposti suihkussa karistettua suoraan purkista käsille ja siitä sitten iholle. Kuorinnassa on myös tuoksua mukana, mutta en saa nyt siitä kiinni että mikä siinä tuoksuu. Mutta siis ihanalta tuoksuu!

Kuorinta on melko kallista, mutta purkki on kyllä riittoisa. Merkin omilla sivuilla hinta on 49,99$. En yhtään muista paljon tämä maksoi itselläni, mutta varmaan jotain saman verran euroissa... Setti jonka ostin maksoi n. 100€ ja siihen kuului tämä kuorinta, vartalovoide, käsivoide, kynsinauhaöljy ja viila.

Nyt olenkin sitten uutta kroppakuorintaa vailla. Palkka tulee vasta perjantaina, joten siihen asti pitää pärjätä ilman. En vielä osta tätä uudestaan, mutta voisin kyllä jossain vaiheessa kun on paremmin varaa ostaa tätä lisää.

Käytätkö vartalokuorintoja vai suositko mieluummin kuorintahanskoja tai kuivaharjausta?

-T

2 kommenttia:

  1. Mä olen nyt pitkään kuivaharjaillut, joten muut kuorinnat on vähän jääneet. Ihan silloin tällöin vielä harjauksen jälkeen käytän jotain kuorintaa, mutta en edes kerran kuussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää taas yritän nyt ottaa kuivaharjauksen mukaan rutiiniin... kestihän sitä yhen päivän...

      Poista

Mielipiteitä? :)