maanantai 14. toukokuuta 2018

Kauneusbloggaajien keväinen meikkihaaste

On jälleen aika bloggaajien meikkihaasteen. Pidän näistä haasteista todella kovasti ja pyrinkin aina osallistumaan niihin omien taitojeni rajoissa. Ja pitkän saamattomuuskauden jälkeen tämä tuli hyvään saumaan että sai itseään taas niskasta kiinni ja päivittämään tätä blogia.

Idea haasteesta tuli Alohair -blogin Sannalta ja sponsoreiksi saimme Pretty.fi josta saimme NYX cosmeticsin The go -to Paletten sävyssä Bon Voyage, joka sisältää 6 luomiväriä, korostussävyn, poskipunan ja varjostussävyn, sekä Glitternisti jolta saimme glitteriä.

Ryhmiä on 4, 2 kevät -ryhmää ja 2 kesä -ryhmää. Jokainen laittoin Sannalle jonkun sanan joka tulee mieleen keväästä tai kesästä, riippuen siitä kumpaan ryhmään kuului ja sanat arvottiin osallistujien kesken. Oma sanani on Lehtisilmut. Tämän perusteella piti sitten lähteä meikkiä tekemään.NYXin paletti ei sävyiltään ollut se keväisin mahdollinen, mutta toi ainakin haasteeseen lisähaastetta. Käytin meikissä paletin vihreää ja ruskeaa silmämeikissä, vihreää kuvaamaan lehtiä ja ruskeaa kuvaamaan oksia.
Lisäksi käytin korostusta, poskipunaa ja varjostusta.

Paletti itsessään on todella monipuolinen ja sävyt ovat pigmenttisiä, joskin hieman pöllyäviä. Mutta ei se menoa haittaa.


Glitterit taasen... ahh mitkä merenneitosävyt. En ole koskaan ollut glittereiden käyttäjä, mutta nyt kävin ostamassa tätä postausta varten NYXin glitter primerin ja innostuin siitä sen verran että varmasti tulee glitteriä käytettyä useamminkin. Ainoastaan poiston jälkeen tuntuu että glitteriä löytyy vielä viikon päästäkin...


Kulmat ja huulet tein IsaDoran kynällä joka on pannuprojektissa mukana. Tämän meikin myötä jotenkin tykästyin noihin turkoosinvihreisiin kulmiin.

Paletin vihreä sävy oli aika tumma eikä niin keväisen sävyinen että laitoin sitä vain kevyesti luomille. Luomivaossa on paletin ruskeaa sekä varjostussävyä, koska luomiväri oli sen verran vaaleaa.

Itse meikin perusteella en näkisi sanaa lehtisilmut, mutta siitä huolimatta tätä meikkiä oli kiva tehdä ja glitterillä oli kiva leikkiä. 

Edelliset kevätpostaukset näet näistä blogeista:


Tämän päivän muut postaukset näet näistä blogeista:


Mitä pidät näistä haasteista?

-T

23 kommenttia:

 1. Hauska nähdä mitä muut ovat samoilla tai lähes samoilla tuotteilla taiteilleet :)

  P.s. Mun linkki ei näköjään toimi, tästä pitäisi suoraan haastepostaukseen päästä: https://blingershimmer.blogspot.fi/2018/05/kauneusbloggaajien-kevainen-meikkihaaste.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin korjaamassa ja testaamassa ja nyt toimii :) Kiitos.

   Poista
 2. Uijui, mun mielestä tää on niin rock rock. Sopii sulle tosi hyvin <3 Mä kokeilen kans ekaa kertaa glitteriä tämän haasteen tullen, katotaan kuin käy :D

  VastaaPoista
 3. Upea, heti tuli sävyistä merenneito mieleen. :) Nää haasteet on tosi kivoja katsella, kaikilla on niin erilaisia toteutuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulossa on myöhemmin vielä lisää haasteita :) Ideointiriihi on käynnissä ja siellä on yksi tosi kiva haaste vireillä.

   Poista
 4. Kivat yllätysglitterit silmäluomilla :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan erilainen meikki! Ja upeasti käytetty vihreän eri sävyjä :)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa värien käyttöä! Upea toteutus :)

  VastaaPoista
 7. Mahtavaa! Tämä toimii! Ja hyvässä vuoropuhelussa sun tatuoinnin kanssa, vieläpä! <3

  VastaaPoista
 8. Hihii, sullakin vihreät kulmat kuten mulla mun haastemeikissä! :) Sait muuten ihanan sävyiset glitterit! <3

  VastaaPoista
 9. Hirmu hyvä kokonaisuus ja ihanat noi luomien glitterit!

  VastaaPoista

Mielipiteitä? :)