maanantai 21. toukokuuta 2018

Pink Monday: Lush Pink Peppermint -jalkavoide

Lushin asematunnelin liikkeen uudistuessa sain kutsun tulla juhlimaan avajaisia heidän kanssaan. Sieltä sai myös varata ajan henkilökohtaiseen opastukseen tuotteisiin ja niiden testaamiseen. Pidin siitä todella paljon, sillä Lushilla on paljon ihania tuotteita mutta kaikkien käyttöfunktio ei ole mulle aina selvillä. Olikin kiva kun sai ihan ajan kanssa kierrellä ja kysellä tuotteista ja etsiä niitä kivoja itselle uusia tuotteita. Kiertelyn jälkeen istuttiin alas teekupposen ääreen ja testailtiin tuotteita. Itse valitsin kiinnostavimmiksi tuotteiksi mm. jalkahoitotuotteita ja kasvotuotteita.

Lisäksi saimme mukaamme 3 valitsemaamme tuotetta. Itsehän en pystynyt valitsemaan vain kolmea, vaan ostin vielä yhden tuotteen lisäksi.


No ensinnäkin... tuote on vaaleanpunaista. Ja se on aina hyvä asia ❤ Lisäksi voide tuoksuu ihan spearmint -purkalle, joka on oma lempparini.

Koostumus on kevyttä, mutta kosteuttavaa ja siinä on pieni viilentävä vivahde joka on omiaan lämpimille keleille. Itse en ainakaan halua käyttää kesäisin raskaita jalkavoiteita. 
Sisältää mm. arnikkihauduketta (arnikilla on tulehduksia hillitseviä vaikutuksia), reilun kaupan manteliöljyä, reilun kaupan luomukaakaovoita, glyserolia sekä viherminttu -ja piparminttuöljyä. Siis täynnä kosteuttavia raaka -aineita. Tästä huolimatta jalat eivät jää rasvaisiksi, vaan voide imeytyy nopeasti.


Itsellänihän jalat ovat kovilla palkkatyössäni hotellilla jossa joudun olemaan jaloillani koko päivän. Ja vaikka iltaisin saan lähinnä istua kosmetologitöissä, on kotiin päästyäni jalat kipeät. Tämä jalkavoide kosteutuksen lisäksi raikastaa, viilentää ja virkistää. Tätä onkin ihana levittää iltaisin säärille asti, kaivautua peiton alle ja lukea hetki hyvää kirjaa ennen nukkumaan menoa. Ja vaikka tämä on viilentävä tuote, ei se kuitenkaan saa varpaita palelemaan.

Ehdottomasti tämän kesän ykköstuote jaloille! Love it!

Hintaa tällä on 29,90€ ja purkissa on voidetta 225g. Ja kyseessä on siis TODELLA riittoisa tuote. 

Jalkavoide on saatu blogin kautta pr -näytteenä.

-T

2 kommenttia:

  1. Ihana kun toi voide vaaleanpunaista, houkuttelee kyllä heti käyttämään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä :D Käyttäisin sitä vaikka pelkästään sen takia että se on vaaleanpunaista.

      Poista

Mielipiteitä? :)