sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Paletti kaunis kuin koru

Talvella pääsimme Estelinalle tutustumaan Jane Iredale -merkin uutuuksiin ja saimme mukaamme GreatShape Contour paletten ja siihen soveltuvan siveltimen. Paletin sävyt ovat Warm ja Cool. Itse sain sävyn Warm. Myös siveltimet vaihtelivat, osa sai tämän Blending / Contouring Brushin ja osa leveän ja litteän Contour Brushin. Itse sain sen litteän siveltimen, mutta vaihdoin sen bloggaajakollegan kanssa tähän.Pakkaus on ruusukultainen ja ylellisen oloinen, kevyt, mutta ei heppoisa. Peilipinta harmittavasti vain kerää kaikki sormenjäljet, joten sitä saa olla pyyhkimässä joka käytön jälkeen jos meinaa sen siistinä pitää. Tämä ei itseäni onneksi häiritse. 

Sivellin on äärimmäisen pehmeä, kuin untuvalla levittäisi sävyjä iholle. Karvat ovat synteettisiä, joten se soveltuu myös vegaaneille. Sivellin sopii myös voidemaisten ja nestemäisten tuotteiden levittämiseen. Itse olen käyttänyt tätä vain puuteristen tuotteiden kanssa.


Paletissa on 3 universaalia helposti levittyvää ja häivyttyvää mattaista sävyä. Jotenkin ihanaa vaihtelua kaikkeen kimallukseen ja hehkuun että on tällainen paletti jossa kaikki sävyt ovat mattaisia.
Paletti sisältää korostussävyn, poskipunan ja varjostussävyn ja kannessa on suuri peili. 


Joka kerta tätä käyttäessäni jaksan aina hämmästellä sitä miten ihana tämä paletti on. Warmin sävyt ovat juuri omalle iholleni sopivat ja ne levittyvät äärimmäisen kauniisti. Etenkin tuon siveltimen kanssa käytettynä. Ja kerrankin on varjostussävy itselleni tarpeeksi vaalea/mattainen/hyvin levittyvä/mikä lie. Kuin auringon suudelma iholla.


Sormella levitettynä sävyt ovat erittäin mitäänsanomattomia, kuten kuvasta huomaa, mutta siveltimellä onkin sitten ihan toinen juttu. Ja siitähän mulle ei tietenkään kuvaa ole... Mutta tulossa on vielä postaus meikistä jossa olen käyttänyt tätä palettia ja liitän siihen swatchit siveltimen kanssa.

Paletin hinta on 70,45€ ja siveltimen 52,50€. Paleteissa on sen verran eroa Warmin ja Coolin välillä, että Warm on vegaaninen, mutta Coolissa on käytetty karmiinia.

Jane Iredale on erittäin laadukas mineraalimeikkisarja, jota myydään hoitoloissa ja uusissa Hehku -myymälöissä. Olen ihastunut merkin siveltimiin, vaikka en niitä omistakaan kuin kaksi, tämän ja The Handi Brushin. Contour -paletti tulee tästä alkaen olemaan mukanani jokaisella reissulla, sillä tämä on käytännöllinen juuri siihen tarkoitukseen ja säästää tilaa meikkipussissa. 

Mikä on sinun täydellinen palettisi?

Paletti ja sivellin saatu blogin kautta.

-T

2 kommenttia:

Mielipiteitä? :)