keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Lush Sparkle Toothy Tabs

Olen jo pidemmän ajan halunnut testata Lushin hammastahnatabletteja. Ja siihenhän tuli mahdollisuus kun löysin nämä Sparkle -tabletit Lushin pikkujoulujen goodiebagista.
Olen yleensä hyvin rajoittunut sen suhteen mitä suuhuni laitan, johtuen vahvasta makuaististani, mutta hammastahnoja on hauska kokeilla uusia. Nehän voi heti sylkäistä pois jos siltä tuntuu.


Sparkle sisältää Sisilian sitruunaa ja mustapippuriöljyä, mikä tekee tästä tulisen tapauksen. Itse en ole pippurin suurin ystävä, johtuen siitä että jos esim. ruuassa on pippuria hieman enemmän kuin omaan makuuni on sopivaa, "palaa" suuni ja huuliani rupeaa polttelemaan. Sitruunaa en tässä makuna juurikaan huomaa, johtuen juuri tuosta pippurista.

Arvon assistenttini Norbert.
Näiden käyttö on helppoa. Itse laitan tabletin suuhun, puraisen pari kertaa samalla kun kastelen hammasharjan, ja eikun harjaamaan. Näillä saa kyllä ehdottoman puhdasta jälkeä, mutta itse en kokenut tämän jättävän raikasta makua suuhun. Joten en ehkä käyttäisi aamuisin, paitsi vapaapäivinä. Aamuisin tarvitsee jotain hieman raikkaampaa.

Purkki sisältää 100 kpl tabletteja ja painoa sillä on n. 50g. Äärimmäisen käteviä reissuissa, varsinkin jos tykkää lentää ulkomaille pelkillä käsimatkatavaroilla.

Tätä Sparklea en löytänyt enää Lushin valikoimasta, mutta muita sieltä kyllä löytyy. Tablettien lisäksi myös yksi jauhe. Miltä kuulostaa Tooth Fairy -jauhe joka maistuu miedosti mansikalle ja tuoksuu karkille? Sitä täytyy kyllä saada.

Käytätkö hammastahnatabletteja vai mennäänkö perinteisellä tahnalla?

*saatu blogin kautta

-T

6 kommenttia:

 1. En ole hammastahnatabletteja koskaan kokeillut, mutta voisivat olla matkoilla käteviä. Mustaa hiilihammastahnaa (tai mikä lie virallinen nimi onkaan) olen kokeillut ja alkuun tuntui aika oudolta, mutta ei sitten pidemmän päälle. Pysyttelen kuitenkin ihan normi tahnoissa, vaikka tabletit voisivat olla kivoja varalta.

  VastaaPoista
 2. Mie olen kokeillut kolmea jauhetta mm. Tooth Fairy. Jos ei tykkää imelästä, hieman teollisen makuisesta mansikasta ja siitä, että sekään ei jätä sitä raikasta tunnetta, niin suosittelen skippaamaan :D Itse käytin sitä aika runsain määrin, että sain sen loppumaan.

  Nyt vielä löytyy Ultrablast ja Atomic, ne taas ovat aika mausteisia ja jättävät sellaisen tunkkaisen maun suuhun. Toinen muistuttaa aika paljon maustekakkua maultaan :D

  Mieluiten käytän kyllä tahnaa, raikkaita sellaisia :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uh, ajatuskin jo ällöttää :D Ehkä sittenkin jätän jauheen testaamatta.

   Poista
 3. Mä käytän vain vaahtoamatonta hammastahnaa ja mun geeneillä en ikinä käyttäisi jatkuvasti tuotteita joissa ei ole fluoria. Saisi pian pulittaa hammaslääkärille mojovan laskun. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on käynyt hyvä tuuri kun ei ole vielä 38 vuoden iässäkään yhtään reikää :) *koputtaa puuta*

   Poista

Mielipiteitä? :)