maanantai 5. maaliskuuta 2018

Pink monday: Jeffree Star Velour Liquid Lipstick sävyssä Diva

Hei taas. Viimeksi olen tammikuussa kirjoitellut tänne ja nyt pitäisi taas orientoitua. Tammikuun lopusta tähän päivään asti olen sairastellut pahasti, ensin oli suolisto -ongelmia jotka veivät voimani ihan täysin, eräänä iltana luulin munuaisteni pettävän ja heti perään sainkin sitten taas mahtiflunssan ja kuumetta kesti kaksi viikkoa. Nyt rupeaa elämä taas voittamaan ja jaksan taas kirjoitella.

Jatketaan siis Pink mondaylla ja tällä kertaa vuorossa messuilta ostamani Jeffree Starin nestemäinen huulipuna.


Jeffree ihmisenä jakaa mielipiteitä mutta itse en ole jaksanut lähteä siihen vöyhötykseen mukaan. Olen kuullut näistä punista pelkkää hyvää ja sen takia halusin sellaisen itselleni ostaa. Ja missäpä muussa sävyssä kuin pinkkinä tietenkin.


Hylsy miellyttää omaa silmääni erittäin paljon, onhan se pinkki ja vaaleanpunainen. Oikein tyttömäinen. Ja itse tuote on pelkkää timanttia.


Äärimmäisen pigmenttinen puna on helppo levittää huulille muotoillun applikaattorin avulla joka on erittäin hyvä varsinkin tällaiselle naruhuulelle. Laitoin kuitenkin ensin Essencen huultenrajauskynää pohjalle, sillä iän merkit ovat valtaamassa huultenympärykseni ja olen huomannut että nestemäisiä punia käyttäessäni ne karkaavat ylähuulessa olevaan juonteeseen. Juonnetta ei vielä silmämääräisesti näe, mutta siellä se on.Puna pysyy huulilla tuntien ajan, alun kiilto lähtee tietysti jonkun ajan päästä mutta väri tarttuu huuliin ja pysyy pitkään. Tuntuu huulilla miellyttävältä ja oikeastaan huomaamattomalta. Sen ihan unohtaa olevan siinä, mikä on toisaalta itselläni melko vaarallista kun syödessä esim. tuppaan pyyhkimään suutani melko huolettomasti.

Näitä punia voi nyt ostaa myös joistakin Sokoksista. Toivon vain että valikoima laajenee niissäkin, nyt näyttäisi olevan vain paria highlighteria ja luomiväripaletti. Itse haaveilen siitä uusimmasta Blood Sugar -paletista :)

Mielipiteesi Jeffreestä? Estääkö herran törttöily ostamasta hänen tuotteitaan?

-T

4 kommenttia:

 1. Jeffree :( Punan sävy on tosi nätti. Ihan perfect mun makuun:)

  VastaaPoista
 2. Hui kuulostaapa inhalta noi sun sairastelut. :/ Pidetään peukut, et on pysyvästi poissa. Upea sävy tuo Diva. <3 Mulla on ristiriitainen suhtautuminen Jeffreen, ei ole boikotissa, mutta toisaalta en ole vielä ostanut brändiltä mitään, mutta en ole ajatellut etten voisi ostaa. Katson jopa joskus hänen videoitaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut ostat jos siltä tuntuu :) Joo toi sairaus on ollut mulla ennenkin, nyt se vain iski äärimmäisen rajuna. Työkaverit sanoi et näytän ihan haamulta kun huolimatta siitä mitä tein, mikään ei pysynyt sisälläni ja kroppa kuivui pahasti :( Mut nyt ollaan taas kunnossa hetken aikaa.

   Poista

Mielipiteitä? :)