perjantai 9. maaliskuuta 2018

Bioline 24.7 Aqua Floral Cleansing Makeup Remover

Misellivedet ovat yksi sellainen kohderyhmä joita musta on kiva testailla. Ostin töihin tämän Biolinen version, ja koska haluan tietää mitä käytän ja myyn, testaan niitä itselläni ensin. Tämä nyt sitten päätyi blogiini asti.

Mikä tästä tekee sitten niin erityisen miselliveden? Tuoksu. En vain voi olla tuoksuttelematta tätä. Meikinpoistosta ei meinaa tulla mitään kun pitää koko ajan vain nuuhkuttaa tätä.


Bioline on Italialaista hoitolakosmetiikkaa, jota voi ostaa vain kosmetologeilta. Olenkin jo useamman kerran maininnut siitä että olen ihastunut Biolinen Aqua+ -linjaan. Ja nyt tähän. 

Misellivesi sisältää seljankukkaa, orapihlajaa, kirsikkaa, saniaista, ruiskukkaa ja hyaluronihappoa.
Se sopii kaikille ihotyypeille.  
Itse käytin tätä testiaikana sekä aamuputsarina (mikä ihana tapa herätä tämän tuoksuun!!), silmämeikinpoistoon sekä koko meikin poistoon. Meikki lähti kivuttomasti ja ärsyttämättä ihoa. Halutessaan meikinpoiston voi viimeistellä vedellä, mutta en kokenut sitä tarpeelliseksi.

Tuotetta on pullossa 200ml ja tämä on kyllä todella riittoisaa. Luulenpa että joudun ostamaan tämmöisen ihan kotiinkin asti. Sopii myös ripsipidennyksille.

Kiinnostaako hoitolakosmetiikka?

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)