torstai 4. tammikuuta 2018

Lush Buck's Fizz

Yksi Lushin pikkujouluista valitsemistani goodiebag -tuotteista oli tämä Buck's Fizz -kiinteä vartalonhoitoaine. Olen joitakin in -shower tuotteita käyttänyt mutta en ole niistä niin välittänyt. Siksi yllätin itsenikin valitsemalla tämän kiinteän kosteuspalan. 

Murumuruvoita, Reilun kaupan luomukaakaovoita sekä Reilun kaupan sheavoita sisältävä pala suorastaan sulaa iholle suihkussa käytettäessä ja kertakaikkiaan mahtavan tuoksun takaa tuore greippiuute, appelsiininkukkavesi ja brasilialainen appelsiiniöljy. Tuoksu todellakin piristää mieltä.Pahoittelen palan hieman karumpaa ulkonäköä, mutta en malttanut kuvata tätä ennen ensimmäistä käyttökertaa. Pala kannattaa säilyttää poissa suihkutiloista käytön välissä ja kuivattaa kunnolla, sillä tämä sulaa helposti. Sekä lämpötila että kosteus pehmentävät koostumusta.

Käytettäessä palaa hierotaan kostealle iholle ja levitetään käsin. Iho jää hetkeksi oranssihtavan sävyiseksi mutta häviää huuhdeltaessa. Huuhtelun jälkeen iholle jää hieman öljyinen tunne, joka ei kuitenkaan omasta mielestäni ole liian rasvaisen oloinen, mitä itse inhoan. Iho kuivataan pyyhkeellä taputellen tai ilmakuivaamalla ettei pyyhi tuotetta iholta pois. 
Varsinkin näin talviaikaan ihoni on kovilla, vaikka pakkasiakaan ei vielä ole ollut. Joudun jatkuvasti raapimaan koko kroppaani kutinan takia joka johtuu kuivuudesta. Mutta tämän palan avulla saan helposti lisäkosteutta iholleni mikä vähentää kutinaa. Töiden takia varsinkin kämmenselkäni ja rystyseni ovat kutisevat ja punaiset. Hieronkin tätä myös käsiini suihkun aikana, vaikka se ei kauaa siinä kerkeä vaikuttamaan koska pesen käsiäni niin usein.

Buck's Fizz -pala kuuluu Lushin joulukokoelmaan ja on siis kausituote. Normaalihinnaltaan tämä on 14,95€ mutta koska pala on poistumassa valikoimasta saa sen tällä hetkellä hintaan 7,47€.
Nyt jos koska kannattaakin mennä Lushille shoppailemaan alennusmyynteihin jos haluaa näitä joulun ihanuuksia edullisesti. Itseäni himottaisi paljon nuo kiinteät suihkugeelit joita mulla jo yksi onkin, mutta 500€ vakuutuslaskut estivät tehokkaasti tammikuun shoppailut...

-T

2 kommenttia:

  1. Tää vuoden alku on aina muuten vakuutuslaskujen aikaa, nihkeää... Menin heti kurkkaan Lushin sivuille vieläkö olis Snowmania jäljellä, mutta oli myyty loppuun, nyyh.

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)