maanantai 22. tammikuuta 2018

Pink monday: Misslyn Powder Blush sävyssä You make me blush!

Pitkästä aikaa Pink mondayn pariin. Tällä kertaa esittelyssä super söpö Misslynin poskipuna. Ja söpön tästä punasta tekee tietenkin tuo kansi. Rakastan kaikkia tuollaisia kuvia kosmetiikkapaketeissa.


Eri sävyiset poskipunat ovat samalla kuvalla varustetuissa paketeissa, muta kuvan sävyt ovat eriväriset. Tämän ostaessani ei sävyvalikoimaa ollut paljon tarjolla ja yleensäkin tartun ennemmin tämmöisiin pinkkeihin sävyihin.


Kannesta löytyy peili joka on ihan kävevä vaikka reissuja ajatellen.


Itse puna on hempeää ja tämä sopii myös aloittelevalle meikkaajalle, sillä tällä ei saa helposti ainakaan övereitä aikaiseksi. Mutta ei jää myöskään huomaamattomaksi. Jälki on kauniin hehkeä.


Poskipunassa on tavaraa 6g. Omani ostin Tallinnan Kaubamajasta ja hintaa tällä ei ollut muistaakseni kuin jotain viiden euron luokkaa. Edullinen merkki siis. Tämän poskipunan lisäksi omistan merkiltä myös kolmen sävyn luomiväripaletin ja kultaisen rajaustussin. Kaikista olen pitänyt todella paljon.

Onko kokemusta Misslynin meikeistä?

-T

2 kommenttia:

  1. Misslynin tuotteet on jääneet itselle tuntemattomiksi, tämä poskipuna vaikuttaa kyllä oikein kiinnostavalta. Ihanan kesäinen sävy! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on niin edullisia et ei ainakaan rahaa mee hirveesti hukkaan jos tulee hutiostos :)

      Poista

Mielipiteitä? :)