tiistai 31. lokakuuta 2017

Messujen saalis

Esitelläänpäs nyt vielä mitä kaikkea sieltä messuilta tarttui mukaan. Eilenhän esittelinkin jo toisen Jeffree Star -ostokseni.


Clipperin luomuteetä. Kun osti 5 pakettia, sai mukin kaupan päälle. Nam!


Jeffree Star Cosmetics Skin Frost sävyssä Neffree ja Velour Liquid Lipstick sävyssä Diva.


Boho luomiväri sävyssä Pivoine ja poskipuna sävyssä Corail, sekä sivellinsaippua kätevässä rasiassa.


Berlin Biobrush -hammasharja, pinkkinä tottakai. Tämä on jo käytössä ja on oikein pätevä harja.
Optikon oma silmälasienpuhdistusneste. Vielä kun muistaisi käyttää tätä...
Connoisseurs Diamond Dazzle Stick, korujen puhdistuskynä.


Signe Seebidin uutuus soijavahakynttilöitä. Ihanat tuoksut!!


Löysimme itselleni uuden merkin, PuroBio Cosmeticsin. Merkillä oli vaikka mitä hurmaavaa luonnonkosmetiikan meikkiä, mutta päädyin ostamaan vain tämän korostusvärin (!) sekä tuon tyhjän paletin jossa se nyt on.
Luonnonkosmetiikalla jatketaan myös Hurrawin kanssa, tarjous 3 kpl / 10 €. Kuvanotto hetkellä yksi Hurraweista oli kateissa, mutta löytyi seuraavaan kuvaan. Tuoksuina Laku (voisin syödä tämän) ja Pink grapefruit.
Ben & Amma dödö. Luonnonkosmetiikan dödöt eivät ole olleet ystäviäni, mutta annetaan nyt tällekin mahdollisuus.
Avrilin puhdistusöljy vaikuttaa parin käyttökerran jälkeen ihan ok:lta.


Signeltä sain myös mukaani toisen uutuuden, kasvoöljyn. Valitsin vaihtoehdoista tämän Santelipuun joka on rasvaiselle iholle.
Kadoksissa ollut Hurraw vaniljan tuoksuisena. Tämä lähti kohti tuntematonta ylläripaketissa.
Ben Nyelta ostin rajausvärin töihin meikkipakkiin. Tarkoituksena oli ostaa se vesiväri, mutta ostinkin vahingossa tämän geelimäisen... huoh.


Avonilta sain näytteitä sekä uutuushuulilakan sävyssä Blushing.


Biozell oli erittäin avokätinen. Mukaan saimme kassin jossa oli kosmetiikkapussi, kuituvaha, pieni kuivashampoo, lämpösuojasuihke sekä merisuolasuihke.
Lisäksi sain valita haluamani suoravärin ja päädyin violettiin.


Miehelleni he pistivät uutuustuotteita, partavahaa, partaputsarin ja partaöljyn. Hän saa sitten itse kertoa näistä kokemuksia :)


Pressihuoneessa oli vielä kassit jossa oli Purenn puhdistusaineita: matonpesuainetta, tiskiainetta ja saippuaa. Uusia putsareita on aina kiva testailla.

Sellaista sieltä mukaan tarttui. Osuiko samoja ostoksia kohdalle?

-T

4 kommenttia:

  1. Kivat ja monipuoliset ostokset:) Clippersin teet on todella hyviä, tykkään niistä vaikken ole erityisesti teen ystävä. Mun suosikki on lakritsiversio. Se vie hyvin makeanhimo;)

    VastaaPoista
  2. Oi nuo Signe Seebidin kynttilät!! Ja oon nyt innostunut kasvoöljyistä, niin sekin kiinnostaisi. Tulisipa näitä Prismoihin :) Ja hei Avrilin puhdistusöljy on myös superkiinnostava, tykkään Avrilista tosi paljon merkkinä. Ollaan myös hammasharjasamikset, mulla on myös nyt käytössä tuo pinkki Berlin BioBrushin harja :D Käytän sitä tosin lähinnä reissatessa, kotona pesen sähköhammasharjalla. Haha nuo pesuaineet ois mun mielestä varmaan just olleet tyyliin kaikkein kiinnostavimmat pr-tuotteet :D

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)