torstai 26. lokakuuta 2017

I love me 2017

Viime viikonloppunahan oli vuoden odotetuimmat messut, I love me -messut. Itse hain tänä vuonna ensimmäistä kertaa sinne bloggaajapassin, muutenhan olen ollut aina ammattilaisena siellä. Tosin tänä vuonna rekisteröidyin myös tuonne Beauty Pron puolelle.
Perjantaina yhdistin voimani Maria Glown ja Blinger Shimmerin kanssa, lauantaina olin erään ystäväni kanssa ja sunnuntaina tein vielä pikapyrähdyksen yksin.

Nyt sitten tuleekin melkoinen kuvatulva, olkaa hyvät.

Aahh, glitteriä!! Vielä kun osaisi käyttää niitä :D


Ihania kisuja 💖💖💖Paljon kivoja kangasnaamioita oli tarjolla, harmi vain että budjetti oli hyvin tiukka enkä saanut tuhlata niin paljon kun olisin halunnut.
Muutenkin esillä oli paljon tuotemerkkejä joista en ollut kuullut tai tiesin ne vain nimeltä.

Mutta oli siellä niitä tuttuja ja turvallisiakin merkkejä :)Jeffree Star oli varmasti koko messujen kohuituin asia. Jonot oletkaunis.fi osastolle olivat huimaavat ja itse pääsinkin tutustumaan merkkiin vasta sunnuntaina kun jono oli enää vain 10m pitkä. 
Lauantaina pääsin kuitenkin vähän matkan päästä näkemään itse Jeffreen. Kuva siitä löyty instagramista @missaria.

Tästä hampaiden valkaisujauheesta olen lukenut paljon ja miettinyt että olisi kiva kokeilla sitä. Jätin kuitenkin ostamatta tällä kertaa.


Lilly's Eco Clean on perheemme luottomerkki siivouksessa. Rasvan -ja kalkinpoistajaa on mennyt jo useampi pullollinen, niin tehokasta se on.
Signe Seebidin pisteellä kävimme tervehtimässä Signeä ja Bona Valeren Cathya. Merkille on tullut uutuuksena kasvoöljyjä sekä soijavahakynttilöitä. Kynttilöitä tuli sitten hamstrattua.


Twist Be on hurmaava yritys jonka osasto oliki hyvin kaunis. Pitäisi käydä joku päivä heidän liikkeessään.
Ammattipuolella kävin katsastamassa Skin Candy -sokerit Hoitolatukun pisteellä.


Vitun hyvää kahvia, pallivahaa sekä seksiöljyä :D oli myös tarjolla.


Avril on yksi tämän hetken hypetetyimmistä luonnonkosmetiikan merkeistä. Merkiltä ostin itselleni puhdistusöljyn.


Kuitukulmaväri kuulostaa mielenkiintoiselta. 


Beauty Gardenin pisteellä piipahdin sunnuntaina koska halusin Boholta poskipunan. Melkein kuitenkin teki mieli olla ostamatta mitään koska sain niin huonoa palvelua :( Harmi, olen tykännyt Bohon tuotteista mutta jatkossa en enää niitä aio ostaa.
Paljon kivaa ja mielenkiintoista oli messuilla ja viikonloppu oli äärimmäisen rankka itselleni. Perjantaina oli töistä vapaata ja sainkin messuilla koko päivän. Lauantaina ja sunnuntaina olin ensin töissä ja sen jälkeen messuilla iltaan saakka. Jalat olivat kyllä kipeät sen jälkeen.

Kohokohtana oli saada tutustua uusiin merkkeihin sekä tavata bloggaajatuttuja. Erityisen ilahtunut olin kun näin DIXI -blogin Helenaa 😘😘😘

Myöhemmin esittelen sitten ostopostauksen.

Kävitkö messuilla?

-T

4 kommenttia:

  1. Mulla jäi messut tänä vuonna kokonaan välistä reissun takia. Mut tuon Jeffree-ruuhkan skippasin kyllä ihan mielelläni. Rahat eivät kyllä silti säästyneet, ne meni sitten reissussa :D Ootan innolla sun ostospostausta! Noita Signe Seebidin kynttilöitä olisi ollut ihanaa päästä tuoksuttelemaan, oon ihan hulluna kynttilöihin! :) Ja EkoPharmalta oisin halunnut käydä hamstraamassa vaikka mitä, onneksi eräs ystävä suostui yhden suosikkituotteen mulle messuilta toimittamaan. Kuulostaa ikävältä tuo huono palvelu 4Dreamin pisteellä, eikö heillä siellä ollut aikaa palvella vai miten? Kahvihuoneella taisi jollain olla myös huono kokemus joltain messupisteeltä, mutta se oli joku muu.

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)