tiistai 24. lokakuuta 2017

Lush Great Naked Christmas

Pääsin ensimmäistä kertaa bloggaajana mukaan Lushin "pikkujouluihin" ihmettelemään tämän joulun uutuustuotteita, sekä vanhoja tuttuja.
Tarjolla oli Raikastamon Greippi -limua sekä vegaanisia pikkupurtavia. Itse kun olen ruoka-ainerajoitteinen, jätin napostelut väliin ja tissuttelin vain tuota limua. Viiniäkin oli tarjolla mutta en sitäkään juo...
Greippilimu oli yllättävän hyvää, huomasi heti että siitä "puuttuu" se esanssisuun mikä esim. Hartwallin ym. limuissa on.Sitten seuraakin kunnon kuvapläjäys.


Saippuathan ovat Lushin yksi kulmakivistä ja niitä onkin kaiken näköisiä, kokoisia, värisiä ja tuoksuisia. Värikäs saippua on jo yksistään piristävä näky kylpyhuoneessa.


Snow Fairya on joka joulu ja sitä hypetettiin tälläkin kertaa. Rakastan Snow Fairy -tuotteiden ulkonäköä ja etenkin väriä, mutta se tuoksu ei ole yhtään minua. Yh.


Aahh, vaaleanpunaista saippuaa...


Shimmy shimmy saa ihosi hehkumaan. Täydellinen tulevaan pikkujoulukauteen. Hohtavia tuotteita oli myös muitakin saatavilla.


Snow Fairy -nurkkaus. Ompa ne söpösiä...


Bubble Spinner olisi hauska testata jos olisi kylpyamme. Kiva että tämmönen hittituote on tuotu myös kosmetiikkaan :)En laiminlyö jalkojeni hoitoa ja siksi iskin silmäni näihin jalkojenhoitotuotteisiin. Näitä on pakko päästä kokeilemaan!!


Berry Berry Christmas hurmasi tuoksullaan sekä glitterisellä ulkonäöllään. Saatavilla on myös pakkaukseton versio, kiinteässä muodossa. Sopii hyvin nakujouluun.


Eräs ohjelmanumero oli että saimme tehdä itse itsellemme kylpynallet. Kuinka suloista!


Valmiita nalleja. Sydäntä särkee katsoa tuota oikeanpuoleista nallea jolta puuttuu nenä. 💙Kiinteä huulikuorinta näytti ja kuulosti erittäin mielenkiintoiselta. Tätäkin on pakko hankkia jossain vaiheessa. Mieluummin ennemmin kuin myöhemmin, sillä tuote on Limited Edition.

Aahh,,,, Mitä kaikkea kävisinkään ostamassa jos olisi rahaa!!!

Tuotteiden testailun ja nuuhkimisen lisäksi meillä oli kivaa ohjelmaa, joista en sitten kuvia tajunnut tai pystynyt ottamaan.
Hurmaava henkilökunta piti tanssi ja laulu esityksen jota itse seurasin taaempaa ja näin ollen en saanut kuvattua sitä, lyhyt kun olen.
Inside Out Escape Games oli järjestänyt meille vihjejahdin. Myymälään oli piilotettu vihjeitä joiden perusteella meidän piti keksiä mikä lause on kyseessä. Oikeasta vastauksesta sai palkinnon. Yhdistin voimani Maria Glown kanssa ja saimmekin keksittyä oikean vastauksen, vaikka helppoa se ei ollut.
Ja voi itku, siellä oli myös hattarakone. Siis hattarakone! Rakastan hattaraa!!! Söin niitä kaksi.

Aika meni todella nopeasti ja lopussa saimme valita 3 tuotetta joulukokoelmasta goodiebagiin ja valinta oli hyvin vaikea. Mutta niistä lisää sitten omassa postauksessaan.

-T

2 kommenttia:

  1. Harmi kun niin harvoin on mahdollisuus päästä ihan livenä noita Lushin ihanuuksia hypistelemään..

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)